Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Baby Driver

1 timer 49 minutter
7.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Baby arbejder som professionel flugtbilist. Alt imens han flygter fra det ene gerningssted til det andet lytter han til musik på sin ipod uden at lade sig forstyrre det mindste af omgivelserne. Lige til han en dag møder drømmepigen Debora, og han beslutter sig for at planlægge en vej ud af det kriminelle miljø. Intet bliver dog helt så let, som Baby havde forestillet sig, for hans brutale chef har andre planer med sin gulddreng af en chauffør. Baby Driver er blevet rost til skyerne af de danske filmanmeldere, der bl.a. har døbt den ”årets bedste actionfilm og positive overraskelse” (BT) og kaldt den for ”et af de mest forfriskende bud på en opdatering af actionkomedien længe set” (Politiken).
Trailer:

I filmen Baby Driver følger vi den unge Baby, der pludselig er blevet flugtbilist for en gruppe forbrydere. Missionen er på forhånd dømt til at fejle, men hvad gør man så?

Baby Driver med fuld fart på

Den unge og delvist høreskadede Baby har evner bag et rat, der vil få de fleste til at måbe. Han kan næsten få en bil til hvad som helst, han sætter sig for. De talenter bliver udnyttet af en forbryderkonge, der hurtigt ser, at det vil være en stor fordel at bruge en mand med Babys talenter som flugtbilist, når der skal udføres røverier. Men bedst som Baby tror, at han har betalt sin gæld til chefen, bliver han trukket tilbage ind i spillet igen. Han skal være med under et sidste stort kup. Baby, der har mødt en sød pige og blot drømmer om at få mulighed for at skabe sin egen tilværelse, ser ikke nogen anden udvej end at parere ordre. Kuppet, der næsten er dømt til at mislykkedes på forhånd, vil for alvor sætte Babys talenter på prøve. Vil det lykkes Baby og resten af holdet at undslippe med livet i behold? Baby Driver byder på fede biljagter og højoktan spænding fra start til slut, så det er helt klart en film, der kan anbefales. I rollen som Baby ses Ansel Elgort, der gjorde sig bemærket som den mandlige hovedrolle i den anmelderroste film En flænge i Himlen fra 2014. På rollelisten ses også Lily James (Eventyret om Askepot, Wrath of the Titans) og Kevin Spacey (House of Cards, American Beauty, L. A. Confidential).

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Edgar Wright valgt at lade sig spænde fast til stuntbilen under kørslen, da han var bange for, at han ikke ville få det optimale ud af optagelserne, hvis han blot fulgte efter i en følgebil? Den er vist ikke set før.

Goofs

Under en skudduel med politiet skyder Buddy's fuld automatiske M16 for fuld kraft. I filmen ses dette tydeligt, men desværre er lyden ikke synkroniseret rigtigt. Så det lyder som om den kun skyder semi automatisk i stedet for. Det er en ommer.

Citat

Griff: "I mean, is he retarded?"Doc: "'Retarded' means slow. Was he slow?"Griff: "No."Doc: "He had an accident when he was a kid. Still has a hum in the drum. Plays music to drown it out. And that's what makes him the best."

Se eller gense Baby Driver

Køb Baby Driver, så kan du se og gense den action spækkede film lige så mange gange du vil. Her hos BLOCKBUSTER har vi et stort udvalg i både præmiere film og serier, så gå på opdagelse i vores udvalg. Her vælger du selv, om du vil købe eller leje. Vi har intet dyrt månedligt abonnement. Du betaler altså kun for de film, som du ønsker at se. Det synes vi er mest fair. Så køb eller lej Baby Driver allerede i dag - valget er dit.

Læs mere om Baby Driver
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 49 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.7

  Brugernes anmeldelser

  16/12/2017 : Anonym bruger
  God underholdning
  Overraskende god. Original historie. Anderledes. Fed musik. Ikke fremragende men alligevel ok skuespil.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer