Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Atomic Blonde

1 timer 50 minutter
6.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Berlin 1989. Daglige demonstrationer sætter det østtyske politi og sikkerhedstjenesten i højeste alarmberedskab. Nervøsiteten giver soldaterne ved grænsen nervøse aftrækkerfingre. I det neonglitrende Vestberlin ankommer den britiske agent Lorraine som en blond gudinde, der ubesværet glider ind i det pulserende natteliv, hvor agenter fra begge sider af jerntæppet udveksler spydigheder og informationer over farvestrålende drinks. Men det livsfarlige spil er lige blevet endnu mere farligt. En Stasi-agent har solgt en mikrofilm, der afslører identiteten på en række hemmelige agenter - herunder den berygtede dobbeltagent Satchel. Nu er mikrofilmen forsvundet, sikkert på vej til det sorte marked, hvor den vil blive solgt til højestbydende. Men Stasi-agenten har også memoreret hele indholdet. Selv om de ikke stoler på hinanden, må Lorraine og hendes kontaktmand i Berlin samarbejde om at få agenten over den skarpt bevogtede grænse i ly af demonstrationerne.
Trailer:

Hvis du er til fede agentfilm, der både byder på et tempofyldt, nervepirrende og gennemført plot og ikke mindst et stjernespækket cast, så vil filmen Atomic Blonde være lige noget for dig.

Stjernespækket og actionfyldt Atomic Blonde

I filmen Atomic Blonde følger vi den hemmlige MI6 agent Lorraine Broughton, der sendes til Berlin på en mission. Året er 1989, og Berlinmuren er endnu ikke faldet. Agent Broughton skal mødes med den lokale chef Percival, da flere undercover agenter er blevet myrdet. Der er lagt op til en umulig mission, da det frygtes at en mikrofilm indeholdende en liste over samtlige britiske spioner, kan falde i de forkerte hænder. Det russiske KGB, der også opererer i det kold krigs prægede Tyskland, er nemlig også ude efter mikrofilmen. Vil det lykkedes Lorraine Broughton at få fat i mikrofilmen, og hvem kan hun stole på i det fremmede land? Filmen der er baseret på novelleserien "The Coldest City", som har vundet flere priser, og det er ikke uden grund. For den stjernespækkede film byder på både spænding, en god historie og en perlerække af gode skuespillere. I hovedrollen som Lorraine Broughton ses den oscarvindende Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Snow White and the Huntsman A Million Way to Die in the West), David Percival spilles af James McAvoy (X-Men: Days of Future Past, The Last King of Scotland), John Goodman (The Big Lebowski, Kong: Skull Island, 10 Cloverfield Lane) ses i rollen som Emmett Kurzfeld og Chief 'C' spilles af James Faulkner (X-Men: First Class, The Good Shepherd. Bridget Jones Dagbog).

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at det er gået så vildt for sig under indspilningen af Atomic Blonde, at Charlize Theron knækkede to af sine tænder. Charlize Theron har også haft hele otte personlige trænere, for at blive klar til den udfordrende rolle.

Goofs

Play-knappen bliver trykket ned på den boombox, der skal spille musik. Play-knappen bliver nede, lige som det normalt er tilfældet. Men i næste scene, hvor boomboxen bliver smadret, er knappen pludselig ikke trykket ned mere. Det er vist en ommer.

Citat

Lorraine Broughton: "Where the fuck are you?" Percival: "Don't shoot, I've got your shoe!" Percival: "Oh, my god, I think I fucking love you!"Lorraine Broughton: "That's too bad." Lorraine Broughton: "You've got some balls breaking in here." Percival: "You should see my balls. Then you'd be really impressed!"

Se den nervepirrende Atomic Blonde

Snyd ikke dig selv for at se lækre Charlize Theron folde sig ud i et af årets absolut bedste actionbrag. Køb Atomic Blonde hos BLOCKBUSTER. Saml vennerne og se den nervepirrende agentfilm allerede i dag. Hos os betaler du kun for de film og serier, som du ønsker at se. Vi har et kæmpe udvalg i de nyeste prisvindende film og serier. Hos os bestemmer du selv, hvordan du vil se dine film, så køb eller lej Atomic Blonde nu.

Læs mere om Atomic Blonde
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 50 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Brugernes anmeldelser

  02/12/2017 : Anonym bruger
  Ikke perfekt, men rigtig god film.
  Godt skuespil og instruktion. Action scenerne er virkelig godt sammensat. Fed musik. God underholdning.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer