Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Assassin's Creed

1 timer 51 minutter
5.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
The Leap of Faith stunt - Behind the scenes - Assassin's Creed
Handling:
Den kriminelle Callum Lynch bliver hvervet af det mystiske firma Abstergo Industries. Ved hjælp af en revolutionerende teknologi, der frigiver de genetiske minder gemt i Cal’s dna, sendes han tilbage til 1400-tallets Spanien, hvor han gennemlever sin fjerne slægtning Aguilar de Nerhas oplevelser. Aguilar er medlem af et hemmeligt samfund kendt som The Assassins, der kæmper for at beskytte den frie vilje mod de magtsyge Knights Templar. I takt med at Cal begynder at forstå sin egen fortid, tilegner han sig den viden og de fysiske færdigheder, der er nødvendige, hvis han skal besejre den tyranniske Templar-organisation i nutiden.
Trailer:
The Leap of Faith stunt - Behind the scenes - Assassin's Creed

Er du klar til at lade en episk fortælling udspille sig i dette dramatiske actionbrag? Assassin's Creed er en formidabel film i højt tempo, der handler om Callum Lynch, det hemmelige broderskab, og ikke mindst Templar.

Hæsblæsende action og åndeløs spænding i Assassin's Creed

Den forældreløse Callum Lynch bliver taget til fange af den magtfulde organisation, Templar. Han møder doktor Sophia Rikkin, der fortæller ham om hans omstændigheder. For at genskabe hans forfædres minder bliver han bliver koblet til maskinen Animus. Her oplever han 1400-tallets Spanien, set gennem øjnene på hans forfader Aguilar. Det går op for Callum, at han nedstammer fra en lang række af magtfulde mænd, der har været medlemmer af det hemmelige broderskab, kendt som 'The Assassins'. Han opdager at han indeholder en kæmpe viden, samt at han har nogle ufattelige evner, der går langt ud over den menneskelige forstand. Disse utrolige evner skal vise sig at blive hans eneste chance, for at bekæmpe den magtfulde og nutidige Templar-organisation, der ønsker at overtage menneskets fri vilje. Assassin's Creed er en utrolig flot film, der vil efterlade dig måbende. Den er længe ventet af fans over hele verden, og det er altid spændende at se med, når et computerspil bliver filmatiseret. Computerspillet har opnået kæmpe succes, så forventningerne til filmen var store, og den har heldigvis ikke skuffet, men tværtimod levet op til publikums store forhåbninger. Filmen er fyldt med action og drama, og ikke mindst vidunderligt flotte og eventyrlige scener. Her er spænding og plot twists, så filmen vil interessere alle, ikke kun de, der kender den fra det originale computerspil.

Vidste du at?

Trivia

I filmen ser du det højeste frie fald udført af en stuntmand, inden for de sidste 35 år. Stuntmanden Damien Walters sprang 38 meter ned i frit fald. Det er med til at gøre filmen så autentisk, og faktisk blev 80% af filmen filmet af kameraer, uden brug af computeranimation.

Goofs

I de første scener af filmen ser vi en ung Cal, der har flere hudafskrabninger i ansigtet, efter at være faldet på cykel. Disse hudafskrabninger er på magisk vis forsvundet øjeblikket efter, for så igen at dukke op i næste scene.

Citat

Et episk øjeblik: Joseph: "The blood that flows through you is not your own. It belongs to the Creed."Cal Lynch: "You're here to save my soul?"Father Raymond: "I understand it's your birthday."Cal Lynch: "Huh... Yeah. The party's just gettin started."

Se Assassin's Creed nu, filmen alle snakker om

Du må ikke gå glip af dette storslåede action-brag! Køb Assassin's Creed, så du til hver en tid kan se eller gense denne fremragende film, lige når det passer dig. Her hos Blockbuster.dk er der intet abonnement og ingen binding. Det betyder, at du kan se film lige når du ønsker det og helt uden besvær. Lej Assassin's Creed nu, hvis du er i humør til hæsblæsende og smuk sci-fi blandet med drama og action. Så er dagens underholdning sikret.

Læs mere om Assassin's Creed
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.8

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer