Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Arvingerne

Sæson 2
7 afsnit
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Handling:
Serien er et moderne familieportræt. En skildring af '68 generationen og deres børn. En fortælling om de markante spor og konsekvenser en heftig brydningstid har sat i det moderne familieliv - hvad enten det er foregået i et tilsyneladende frigjort og progressivt kunstnerhjem, eller i et mere traditionsbundet og fællesskabsorienteret håndboldmiljø i provinsen.
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

1: Afsnit 1

En navngivningsfest står for døren, og Grønnegaard er fyldt med mennesker, der hjælper til med forberedelserne. Midt i menneskemyldret, har Signe også travlt med sit landbrug, hvor hun udfordres af den alternative livsstil på gården. Gro har travlt med at organisere Emils retssag i Thailand, og skabe kunst af Veronikas gamle værker i kælderen. Frederik kæmper stadig med Solveigs utroskab, og familien er derfor flyttet i nye omgivelser for at starte på en frisk. Emil er ude på kaution, imens hans dom lader vente på sig. Trods frihed fra fængselscellen, tærer uvisheden på hans tålmodighed.

2: Afsnit 2

Emil mærker de hårde vilkår i fængslet. Efter en tur i isolationen, skal han nu finde sin plads i fængselscellen blandt de thailandske indsatte. Gro forfærdes af nyheden om Emil, og ser ingen anden udvej end at bede Frederik om hjælp. Frederik er splittet over Gros nødråb, da han ikke vil blandes ind i Emils sager - omvendt er det hans lillebror. Signe har gode udsigter for sit landbrug med industrihamp, men er presset som deltidsmor for Melody sammen med de andre på Grønnegaard, og hun mangler stadig at vise sit værd i hampebranchen.

3: Afsnit 3

Gro og Frederik er rejst til Thailand for at hjælpe Emil. De må træde varsomt, hvis det skal lykkedes at få Emil ud. Frederik skjuler sin agenda for Gro, og mødet med Emil i fængslet, bliver afgørende for Emils fremtid. Signes marker udfordres af naturen, og endnu engang må hun ty til kreative midler for at lykkes. Også økonomien truer hendes visioner, hvorfor den kommende vurdering af Veronikas værk, har stor betydning for hendes og Grønnegaards fremtid.

4: Afsnit 4

Det er en trykket stemning, der møder Thomas og Robert, da Gro, Frederik og Emil ankommer i lufthavnen. Emil er mærket af sit ophold i det thailandske fængsel og tager med Thomas til Grønnegaard for at samle sig. Frederiks indre kamp tager til, og han har svært ved at være hjemme igen hos familien. Gro er skuffet over Thomas' passive holdning til, at Melody er hos Isa og skal samtidig forholde sig til den store interesse Kim har fået for Signes værk. Signe er glad efter vurderingen af værket og får uventet besøg af en kontrollant på markerne. Hampelandbruget har gode udsigter, men den alternative livsførelse på Grønnegaard viser sig at få store konsekvenser for hende.

5: Afsnit 5

Emil hjælper Gro med verificeringen af Veronikas værker i kælderen. Thomas har fået et opkald fra Isa, der vil mødes med ham. Frederik får det stadigt værre og kan ikke tage sig af sine børn, når de er på besøg hos ham. Signe er tvunget i knæ, og da Gro ødelægger Signes sidste chance for at redde landbruget, tager hun en beslutning, der ændrer livets gang på Grønnegaard.

6: Afsnit 6

Signe har travlt på gården og kæmper for at opretholde de nye vilkår overfor Grønnegaard-klanen. Isa er faldet til og prøver at være en god mor for Melody. Thomas og Emil er i gang med at udbygge Thomas' skurvogn, så der bliver plads til Isa og Melody. De beslutter at fejre det hårde arbejde med en badetur i Finns Vig. Gro kommer for alvor i problemer, da Kim overbringer hende nyheden om, at Signes værk er årsagen til en stor udstilling i Hamborg. Robert begynder at blande sig i Frederiks familieliv og Frederik må for alvor se sine problemer i øjnene.

7: Afsnit 7

Gro passer Thomas, der er indlagt på hospitalet. Hans tilstand er alvorlig, og det er ikke nemt at få den antiautoritære Thomas til at samarbejde med lægerne. Alle på Grønnegaard er præget af uvished for fremtiden. Signe er bekymret for Melody, men arbejder videre på gården med Aksel. Frederik er handlingslammet, fordi han ikke må se sine børn, og Emil træder i karakter for at hjælpe Frederik og de andre på Grønnegaard. Kim leder efter et papir, der dokumenterer Signes værk, men da det ikke findes, er Frederik og Emil tvunget til at tænke kreativt.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

01/10/2016 : Anonym bruger
Genialt!
Aldrig har jeg set bedre sammensætning af manuskript, skuespil og historie.
Bedste danske serie nogensinde.
Drama med drama på!

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer