Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Arvingerne

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

Handling:
Da kunstneren Veronika Grønnegaard dør og efterlader sig en millionarv, skaber hendes testamente splid blandt hendes fire voksne børn. Undertrykte følelser vækkes til live efterhånden som gamle familiehemmeligheder afsløres og grådighed sætter ind.
Ned til: Køb 49,-

Pris som konfigureret: 49 ,-

1: Afsnit 1

Den internationalt anerkendte kunstner Veronika Grønnegaard opsøger Signe Larsen i den blomsterbutik, hvor Signe arbejder. Veronika bestiller flere buketter og beder Signe aflevere dem i det hus, der har dannet ramme for Veronika og hendes families liv og virke. Da Signe afleverer blomsterne har Veronika en gave og en hemmelighed, hun vil betro Signe. En hemmelighed der får konsekvenser for både Signe og resten af Veronikas familie.

2: Afsnit 2

Signe beslutter sig for selv at aflevere de mange bestillinger på bårebuketter til Veronikas begravelse på Grønnegaard. Mødet med Grønnegaard løfter sløret for flere hemmeligheder, og Signe forstår, at hendes forældre stadig holder noget skjult. Til begravelsen benytter Gro lejligheden til at fortælle om de store planer hun og Veronika sammen har lagt for Grønnegaard. Gros planer er en overraskelse for hendes søskende, der har ganske andre planer med deres arv og deres barndomshjem.

3: Afsnit 3

Signe kan ikke få sine forældre til at svare på spørgsmålene om sin opvækst og opsøger i stedet Gro, der er i fuld gang med at realisere sin ambitiøse museumsvision. Gro er ikke umiddelbart interesseret i at tale med Signe, men da Frederik øjner mulighed for at forhindre Gros museumsplaner, ser Gro alligevel grund til at tage Signe til sig og inviterer hende til middag på Grønnegaard.

4: Afsnit 4

Signe er klar til at overdrage Grønnegaard til Gros museumsfond, da det går op for hende, at Frederik og Emil er imod museumsplanerne. Signe inviterer sine søskende til frokost og fremlægger en løsning, som hun håber, vil gøre alle glade. For Thomas synes situationen umulig, da han forstår, at hans husvogn skal flyttes på grund af museumsbyggeriet. Han føler sig overset og tilsidesat og går i gang med at barrikadere sig.

5: Afsnit 5

Gro og Signe forbereder det stiftende bestyrelsesmøde i museumsfonden, og Thomas er også inviteret med til bords. Men Frederik mistænker, at Gro har forfalsket museumspapirerne, og han og Emil vælger at konfrontere Gro med deres mistanke. Solveig savner Frederik, der er besat af arvesagen. Hun forsøger derfor at planlægge en romantisk aften for de to alene.

6: Afsnit 6

Frederik gør krav på Grønnegaard og har derfor stævnet Signe, der er må forsøge bevise, at hun ikke pressede Veronika til at forære hende huset. Solveig er påvirket af hendes middag med Emil, og Frederik fornemmer, at noget er helt galt derhjemme. Gro er hårdt mærket af museets fald, men både Thomas og Robert gør deres for at få hende på benene igen.

7: Afsnit 7

Det er første dag for retssagen om Grønnegaard. Signe mener at have et stærkt forsvar, men Frederik angriber sagen fra en uventet vinkel, og hurtigt samler al opmærksomhed sig om John og hans hemmeligheder.

8: Afsnit 8

Signe har fået Grønnegaard, og hendes søskende er ved at pakke og forlade huset. Oprydningen vækker minder hos Frederik, der afslører en hemmelighed han i årevis har holdt for sig selv. Men Frederik er ikke alene om at have hemmeligheder, også Solveig er tvunget til at lægge kortene på bordet.

9: Afsnit 9

Signe og Andreas er i fuld gang med renoveringen af Grønnegaard, men de er ikke helt enige om resultatet. Med en gammel sag, øjner Gro en mulighed for at komme tilbage i højsædet i museumsbranchen. Emil er hårdt presset af sin gæld i Thailand og må tage en drastisk beslutning.

10: Afsnit 10

Da Signes planer om at dyrke landbrug på Grønnegaard ser ud til at blive en realitet, går det op for Andreas, at familielivet med små børn ikke længere er førsteprioritet for Signe. Frederik bearbejder Solveigs utroskab, men det tærer stadig hårdt på ham. I et forsøg på at komme over utroskaben, åbner han sig for Solveig. Gro er startet på kunstmuseet og er samtidig ved at sælge Veronikas værker. Gros ønskede købere lader vente på sig, men efter et opkald fra Emil i Thailand, nødsages Gro til at mindske sine ambitioner for salget af værkerne.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer