Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Arrow

Sæson 5
23 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Den nye borgmester Oliver Queen har det svært idet han må kæmpe for Star Citys fremtid på to fronter. Diggle er vendt tilbage til militæret, og Thea er opsat på at lægge hætten fra sig, så Arrow-holdet består nu kun af Oliver og Felicity. I mellemtiden tvinges Oliver, efter en dødelig ny fjende dukker op, til at konfrontere spørgsmål om sit eget eftermæle, både som borgmester og som Green Arrow.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Legacy

Efter Laurels død og efter at Diggle og Thea har forladt Arrow-holdet, våger Oliver som Green Arrow alene over gaderne for at beskytte Star Citys indbyggere. Felicity hjælper ham fra bunkeren, men Oliver bliver tvunget til tage sig af en by, der er overrendt af forbrydere og et væld af nye (og særdeles uerfarne) selvtægtsmænd. Da Felicity ser, at Oliver kæmper med at finde balancen mellem sine jobs som Star Citys borgmester og beskytter, foreslår hun at han danner et nyt hold, men Oliver gør modstand.

2: The Recruits

Olivers nye rekrutter på Arrow-holdet er Curtis, Wild Dog (gæstemedvirkende RICK GONZALEZ) og Evelyn Sharp (gæstemedvirkende MADISON McLAUGHLIN). Desværre viser Green Arrows træningsmetoder sig at være mere end hvad nogle af dem kan klare. I mellemtiden, i tilbageblik, fortsætter Olivers indvielse i Bratva?en.

3: A Matter of Trust

Nu da Oliver har sit nye hold, er de parat til at gå i kamp i gaderne, men Oliver mener ikke, at de er klar. Den stædige Wild Dog trodser Green Arrows ordre og tager alene på jagt efter en ny pusher, Garret Runnels (gæstemedvirkende CODY RHODES), som terroriserer Star City. Runnels viser sig at være stærkere end Wild Dog, så Green Arrow må kæmpe alene mod Runnels for at redde sin holdkammerat.

4: Penance

Oliver og Lyla (tilbagevendende gæstemedvirkende AUDREY MARIE ANDERSON) tager sammen på en hemmelig mission for Diggle. Da Felicity opdager det, bryder hun sig ikke om planen og beslutter sig for at blive hjemme. Men efter at Tobias Church begynder et dødeligt angreb mod byen, må Felicity beslutte om hun vil sende rekrutterne ud uden Green Arrow til at lede dem.

5: Human Target

Da Tobias Church fanger og torturerer en af Olivers nye rekrutter, må Oliver bede om hjælp fra en gammel ven, Christopher Chance (gæstemedvirkende WIL TRAVAL), alias Human Target. I mellemtiden støder Felicitys verdener sammen da Kriminalbetjent Malone (gæstemedvirkende TYLER RITTER) slutter sig til ACU.

6: So It Begins

Da Prometheus optrapper sin morderiske adfærd, søger Oliver efter forbindelser mellem ofrene. Felicity og Curtis opdager, at ofrene har en mystisk forbindelse til Olivers fortid, og denne nye hemmelighed kan gøre en ende på hans hold. I mellemtiden har Thea en fortrolig samtale med Quentin, og Felicity overvejer at fortælle Malone sandheden om hendes arbejde.

7: Vigilante

Da ligene af to forbrydere bliver smidt af hos SCPD, opdager Oliver at der er en ny selvtægtsmand i Star City. Holdet er uenige om hvorvidt de bør stoppe en person, der hjælper med at gøre byen sikker. Diggle er frustreret over sin nye situation, og Thea kæmper for Quentin, der indrømmer en chokerende hemmelighed. I mellemtiden, under tilbageblikkene, får Oliver sig endelig en snak med Konstantin Kovar (gæstemedvirkende DOLPH LUNDGREN).

8: Invasion!

I episode 100, og anden del af den episke superhelt-crossover, vågner Oliver op til et liv, hvor han aldrig kom med på The Queen?s Gambit. Robert (gæstemedvirkende JAMEY SHERIDAN) og Moira Queen (gæstemedvirkende SUSANNA THOMPSON) lever i bedste velgående. Laurel (gæstemedvirkende KATIE CASSIDY) er hans kærlige forlovede, og deres bryllup står for døren. Alt synes at være perfekt, men Oliver begynder at bemærke små fejl, der får ham til at sætte spørgsmålstegn ved denne nye virkelighed. I mellemtiden kæmper Felicity og rekrutterne mod en ny trussel med hjælp fra Flash (gæstemedvirkende GRANT GUSTIN) og Supergirl (gæstemedvirkende MELISSA BENOIST).

9: What We Leave Behind

Efter at Prometheus angriber Curtis, opdager Oliver at Prometheus kender alle Arrow-holdets hemmelige identiteter og planlægger at komme efter dem, én efter én. Felicity og Kriminalbetjent Malone (gæstemedvirkende TYLER RITTER) opdager et spor, der forbinder Prometheus med Olivers fortid.

10: Who Are You?

Bekymret for at Prometheus har ret og at han virkelig er en morder, søger Oliver håb og finder det da Laurel Lance (gæstemedvirkende KATIE CASSIDY) mirakuløst vender tilbage. Felicity har dog stadig svært ved at komme sig over mordet på Billy Malone og vil have hævn, idet hun ønsker at stoppe Prometheus for enhver pris. I mellemtiden kæmper Diggle for sit liv i fængslet.

11: Second Chances

I hans forsøg på at besejre Kovar, får Oliver hjælp fra en overraskende kilde ? Talia al Ghul (gæstemedvirkende LEXA DOIG). Men da hun afslører, hvad hun vil have, han skal gøre til gengæld, er Oliver ikke sikker på at han kan acceptere hendes hjælp. Felicity forsøger at hacke NSA for at befri Diggle, men da hendes online-aktiviteter slår alarm, må hun kæmpe mod en ukendt fjende. I mellemtiden fortæller Curtis holdet om en selvtægtskvinde, Tina Boland (gæstemedvirkende JULIANA HARKAVAY), som han har fundet online og som har forårsaget kaos over hele landet.

12: Bratva

En mission bringer Oliver, Felicity og holdet til Rusland hvor de mødes med Olivers gamle ven, Anatoly (gæstemedvirkende DAVID NYKL). I mellemtiden er Quentin Lance lige kommet ud af afvænningsklinikken og vender tilbage til borgmesterkonteret, hvor han er parat til at vende tilbage til arbejdet. Men da Susan (gæstemedvirkende CARLY POPE) beder om et interview med Lance for at tale om hans afhængighed, afviser han hende, og det er op til Rene at holde styr på det hele.

13: Spectre of the Gun

Et traumatisk angreb på rådhuset udløser smertefulde minder for Rene om hans familie. Tilbageblik afslører hvordan han blev forvandlet fra en almindelig familiemand til helten Wild Dog. I mellemtiden må Oliver tage sig af gerningsmanden bag angrebet, og han bliver klar over, at den bedste måde at gøre det på vil være som Borgmester Queen i stedet for som Green Arrow. Og der er spændinger i Arrow-bunkeren.

14: The Sin-Eater

China White (gæstemedvirkende KELLY HU), Cupid (gæstemedvirkende AMY GUMENICK) og Liza Warner (gæstemedvirkende RUTINA WESLEY) bryder ud af Iron Heights og tager til Star City for at søge hævn. Mens Oliver prøver at stoppe den nyetablerede pigebande, griber ACU ind midt i kampen. Til hans store overraskelse er de kommet for at arrestere Green Arrow for mordet på Kriminalbetjent Malone. I mellemtiden føler Lance sig ansvarlig for fængselsflugten efter at Warner fortæller ham, at hun hørte, at han arbejder sammen med Damien Darhk.

15: Fighting Fire with Fire

Mens Felicity fortsætter ned ad hendes mørke vej med Helix, står Oliver over for sin hidtil største udfordring som borgmester. Efter at Vigilante angriber Oliver mens han fungerer som borgmester, fører Diggle holdet an i en mission for at standse Vigilante én gang for alle.

16: Checkmate

Oliver nærmer sig sandheden om Prometheus. I mellemtiden nægter Helix at fortsætte med at hjælpe Felicity før hun gør dem en tjeneste.

17: Kapiushon

Prometheus (JOSH SEGARRA) gør sig umage med at fælde Oliver. I mellemtiden, i tilbageblik, bliver Anatoly bekymret over Olivers tiltagende voldelige tendenser, som kulminerer i en brutal konfrontation.

18: Disbanded

Diggle og Felicity er chokerede over Olivers beslutning om at bede Bratva'en om hjælp i kampen mod Prometheus. Diggle er bekymret over at Bratva?en måske vil gå for langt og tager en svær samtale med Oliver om, hvad der vil ske hvis det går galt. I mellemtiden får Felicity chokerende oplysninger ved Helix.Diggle og Felicity er chokerede over Olivers beslutning om at bede Bratva'en om hjælp i kampen mod Prometheus. Diggle er bekymret over at Bratva?en måske vil gå for langt og tager en svær samtale med Oliver om, hvad der vil ske hvis det går galt. I mellemtiden får Felicity chokerende oplysninger ved Helix.

19: Dangerous Liaisons

Oliver, Arrow-holdet og SCPD begynder en menneskejagt efter Adrian Chase gennem hele byen. Helix fortæller Felicity, at de ved hvordan de kan finde Chase, men de vil have noget - stort og ulovligt - til gengæld.

20: Underneath

Intensiteten når bristepunktet efter at Oliver og Felicity bliver lukket inde i bunkeren sammen. I mellemtiden må Lyla og Diggle tage sig af deres ægteskabsproblemer.

21: Honor Thy Fathers

Oliver vender tilbage til borgmesterkontoret og må tage sig af et af hans hidtil største problemer ? løsladelsen af dusinvis af voldelige forbrydere, der er blevet retsforfulgt af Chase. I mellemtiden bliver en kasse leveret til Olivers kontor som indeholder et mystisk lig, der er støbt i cement.

22: Missing

Black Siren (KATIE CASSIDY) vender tilbage for at hjælpe Chase. Felicity arrangerer Olivers fødselsdagsfest. Lance bliver gal da Rene går glip af et møde om datterens forældremyndighed.

23: Lian Yu

Kampen mellem Oliver og Adrian Chase kulminerer i et endeligt episk slag på øen Lian Yu. Efter de seneste begivenheder beslutter Oliver sig for at rekruttere en overraskende gruppe allierede ? Slade Wilson/Deathstroke (gæstemedvirkende MANU BENNETT), Nyssa (gæstemedvirkende KATRINA LAW), Malcolm Merlyn og Digger Harkness (gæstemedvirkende NICK. E. TARABAY) ? til at besejre Chase. Men Chase har sin egen hær ? Black Siren, Evelyn Sharp og Talia al Ghul ? og styrkerne støder sammen i en eksplosiv sæsonfinale.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer