Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Arrow

Sæson 4
24 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Oliver Queen (også kaldet Arrow) og hans kæreste gennem mange år, Felicity Smoak, som er et teknisk geni, har forladt Star City for at begynde et nyt liv. Men advokaten og selvtægtsmanden Laurel Lance og Olivers søster, Thea, rekrutterer endnu engang Oliver til at bekæmpe en ondsindet organisation, H.I.V.E., der ledes af den farlige Damien Darhk. Rivaliseringen vokser og alliancer forandres i 23 spændende, actionfyldte og retfærdighedssøgende episoder.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Green Arrow

En ny fjende lokker Oliver Queen tilbage til Starling City og tvinger ham til at tage hætten på igen.

2: The Candidate

Oliver og Thea er bekymrede over en ven af familien har planer om at stille op til borgmestervalget. Thea begynder at udvise bivirkninger fra Lazarus Pitten. Felicity beder en medarbejder om hjælp til en forretningsmæssig beslutning.

3: Restoration

Den voksende spænding mellem Oliver og Diggle sætter begge deres liv på spil, da de går efter Damien Darhk og en H.I.V.E. indsat meta-menneske.

4: Beyond Redemption

Laurel må arbejde med konsekvenserne af at medbringe Sara til Nanda Parbat.

5: Haunted

Oliver indfrier en tjeneste fra en gammel ven, John Constantine, da Farrah får det værre.

6: Lost Souls

Felicity bliver nervøs, da hun erfarer, at Ray er i live og bliver holdt til fange af Damien Darhk.

7: Brotherhood

En chokerendenyhed komplicerer kampen mellem Team Arrow og Damien Darhk. Thea mister kontrollen foran Alex.

8: Legends of Today

NB! Dette afsnit blev vist på amerikansk TV som del af af et dobbeltafsnit (Legends of Today & Legends of Tomorrow), hvor karakterene fra serierne The Flash og Arrow lavede et 'cross over' og var med i hinandens historier. Da Vandal Savage angriber Kendra Saunders, tager Barry Kendra med til Starling City, og søger Olivers beskyttelse. Harrison beder Jay om at teste en nyt serum, der kan få Barry til at løbe endnu hurtigere.

9: Legends of Yesterday

NB! Dette afsnit blev vist på amerikansk TV som del af af et dobbeltafsnit (Legends of Today & Legends of Tomorrow), hvor karakterene fra serierne The Flash og Arrow lavede et 'cross over' og var med i hinandens historier. Oliver og Barry skjuler Kendra og Carter et fjerntliggende sted, mens de forsøger at finde ud af, hvordan de kan besejre Vandal Savage. Felicity, Thea, Diggle og Laurel arbejder på at opfinde et våben, der kan tilintetgøre Vandal.

10: Dark Waters

Oliver foretrækker et træk mod HIVE. Malcolm opsøger Thea og efterlader hende med en advarsel.

11: Blood Debts

Oliver skal beskæftige sig med de ødelæggende konsekvenser af Darhk sidste angreb.

12: A.W.O.L.

En Shadowspire agent, - der er en fjende fra Diggle og Andys krigsfortid, - dukker op til Star City.

13: Unchained

Holdet kæmper mod en formidabel skurk med tilnavnet The Calculator.

14: Sins of the Father

Oliver modtager et tilbud fra Nyssa, der er svært at afslå.

15: Code of Silence

Team Arrow afdækker HIVE's plan om at tage dem ud af spillet for stedse, hvilket får Lance til at overveje, om Donna er bedre stillet uden ham.

16: Taken

Oliver hidkalder sin gamle ven Vixen for at få hjælp i kampen mod Darhk.

17: Broken Hearts

Efter begivenhederne omkring Williams kidnapning, er Darhk blevet mindre magtfuld, men Carrie Cutter, alias Amor, er nået til Star City og forårsagerkaos.

18: Beacon of Hope

Bug-Eyed Bandit undslipper fra fængslet og tropper op på Palmer Tech og truer med at dræbe alle i bygningen, medmindre hun får den biochip, der blev implanteret i Felicitys rygrad.

19: Eleven-Fifty-Nine

Oliver og Diggle finder ud af, at Merlyn ønsker at hjælpe Darhk med at bryde ud af fængslet, Laurel får et overraskende tilbud.

20: Canary Cry

Oliver og holdet kæmper for at forene sig med en vens død, især Diggle der er overvældet af skyld, fordi han valgte at tro på, at Andy havde ændret sig.

21: Genesis

Da Oliver og Felicity leder efter en magisk løsning til at besejre Darhk, får en hævndrevet Diggle et forspring på Andys færden og tager afsted for at konfrontere sin bror.

22: Monument Point

Da Team Arrow lærer, hvad Damien Darhks næste træk er, indser Felicity, at hun har brug for at spørge sin far, Noah Kuttler, om hjælp.

23: Lost in the Flood

Efter de chokerende begivenheder i den foregående episode, har Oliver og Diggle et kapløb mod tiden for at redde Thea, mens Felicity, Curtis og Noah går sammen for at stoppe Darhk.

24: Schism

Oliver danner makkerskab med en atypisk force i et forsøg på at stoppe Damien Darhk og hans magi én gang for alle.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer