Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Arrow

Sæson 3
23 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Arrow er blevet en helt for indbyggerne i Starling City, men det betyder ikke, at Oliver Queen kan slappe af og begynde at leve et almindeligt liv. En ny bølge af modbydelige superskurke kræver hans opmærksomhed, folk som Cupid, Digger Harkness og "Brick" Brickwell, og lad os ikke glemme Ra's al Ghul og The League of Assassins, der truer alt, hvad han holder af. Team Arrow kommer op mod store udfordringer i denne sæson!
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: The Calm

Da en ny fjende kommer til byen, syv måneder efter Slades angreb på Starling City, må Oliver gå til angreb med hjælp fra Roy. Arrow er ikke til stede for at hjælpe, hvilket bringer en han elsker i fare.

2: Sara

Arrow holdet er på jagt efter en ny skurk, der bringer Starling City i fare. Imens er Oliver bekymret over ikke at have hørt fra Thea i lang tid.

3: Corto Maltese

Felicity har sporet Thea til øen Corto Maltese, Oliver, Roy og Diggle er taget dertil for at få Thea tilbage. Lyla får Diggle til at se nærmere på ARGUS agenten Mark Shaws forsvinden. Laurel har brug for at komme ud med nogle frustrationer.

4: The Magician

Nyssa mener at Malcolm dræbte Sara, og går efter ham for at hævne sig på sin elskers død. Oliver har intet andet valg end at stoppe hende, selvom Laurel insistere på at hævne sig på sin søsters død. Thea vender tilbage til Starling City og slår sig ned, indtil Nyssa opdager at Thea er Malcolms datter.

5: The Secret Origin of Felicity Smoak

Felicitys fortid som hacker bliver afsløret, når nogen bruger en super virus som Felicity har skabt, til at mørklægge Starling City. Oliver og Thea arbejder på deres nye forhold. Felicitys mor kommer til byen.

6: Guilty

Ted Grant bliver hovedmistænkt for et mord, når et lig bliver fundet i Wildcats træningscenter. Roy deler en stor hemmelighed med Felicity.

7: Draw Back Your Bow

Oliver må stoppe en Arrow besat seriemorder, Carrie Cutter, der er overbevist om at Arrow er den eneste ene. Hun vil gøre alt for at få Arrows opmærksomhed. Desværre er hendes måde at få hans opmærksomhed på, at dræbe uskyldige mennesker. I mellemtiden invitere Roy Facility til middag, med nogle vigtige klienter.

8: The Brave and the Bold

Når Oliver, Arsenal og Diggle forfølger en morder ved navn Digger Harkness, møder de et ARGUS hold. Oliver og Flash slår sig sammen i forsøget på at stoppe Harkness. Barry, Caitlin og Cisco ankommer til Starling City for, at hjælpe i efterforskningen på Saras mord.

9: The Climb

Ras al Ghul sender Nyssa og hendes løjtnant til Starling City, for at informere Oliver om at The League vil dræbe 50 mennesker om dagen, indtil de får Saras morder. Oliver finder endelig ud af hvem morderen er, men opdager også at han ikke kan videregive morderen til The League. I mellemtiden viser Ray Facility sit nye projekt.

10: Left Behind

Holdets værste mareridt bliver virkelighed, når Meryln informere dem om at Oliver er død. I mellemtiden tester Ray sin ATOM kamp dragt. Diggle, Arsenal og Felicity har hænderne fulde, når en ny skurk, Brick, kommer til byen.

11: Midnight City

Arsenal og Diggle advare Laurel om at overtage hendes søsters plads, de råder hende til at stoppe inden hun bliver slået ihjel. Brick kidnapper byens rådmænd, og truer med at dræbe dem alle, medmindre politiet evakuere The Glades. I mellemtiden hjælper Ray Lance og Politiet med at bekæmpe Brick. Malcolm fortæller dem at Ras al Ghul er efter hans familie, og de må forlade byen hurtigst mulig.

12: Uprising

Brick og hans mænd overtager The Glades, politiet kan intet stille op for at stoppe dem. Uden Olivers tilstedeværelse virker holdet fortabt. I mellemtiden prøver Oliver at overtale Tatsu, at tage med ham tilbage til Starling City.

13: Canaries

Oliver har svært ved at tilpasse sig, de ting der har ændret sig i Team Arrow. Laurel ignorerer Oliver og går efter Vertigo, som injicere hende med stoffet. Thea får uventet besøg.

14: The Return

Malcolm sender Oliver og Thea til Liun Yu for at træne. De finder hurtigt ud af at han har andre planer, da de opdager at Slade er undsluppet. I et flashback bringer Amanda Oliver til Starling City, for at stoppe China White i at sælge virussen. Oliver bliver distraheret, da han opdager, hvad der er sket med hans venner og familie efter hans ?død?.

15: Nanda Parbat

Malcolm bliver fanget af Ras al Ghul og ført til Nanda Parbat. Af sin kærlighed til Thea, overvejer Oliver at redde Merlyn. Ray er besat af at færdiggøre sin ATOM kamp dragt, så han kan rede byen. Felicity frygter at Ray følger Olivers fodspor, og forsøger derfor at stoppe Ray.

16: The Offer

Efter at have hørt Ras al Ghuls tilbud, vender Oliver tilbage til Starling City, og overvejer tilbuddet. I mellemtiden vender Quentin sig imod Arrow. En ny skurk, Murmur, kommer til byen for at hævne sig.

17: Suicidal Tendencies

Arrow forsøger at opsporer bedrageren der dræber kriminelle. Amanda tilkalder Lyla til en Suicide Squad mission, Diggle insistere på at ledsage sin nye kone. I mellemtiden opdager Ray at Oliver er Arrow, han sætter sig nu for at anholde ham for hans forbrydelser.

18: Public Enemy

Ras tager endnu et skridt imod Oliver, ved at afslører Arrows hemmelige identitel overfor Quentin. Oliver har intet andet valg end at overgive sig selv. I mellemtiden bliver Ray såret under et angreb, og Felicity må løbe en risiko for at redde hans liv.

19: Broken Arrow

Efter at Roy har tilstået at han er Arrow, er Oliver tvunget til at holde lav profil. Quentin fortsætter sin mission for at bevise at Oliver er den rigtige Arrow. I mellemtiden dræber en metahuman to bankvagter, og Oliver går til Ray, for at få ham i ATOM dragten.

20: The Fallen

Ras al Ghul giver endelig Oliver et tilbud, han ikke kan sige nej til. Holdet slutter sig til Oliver, på hans rejse til Nanda Parbat. I Nanda Parbat beslutter en sønderknust Felicity sig for selv at tage sig af tingene.

21: Al Sah-Him

Ras sætter sig for at forvandle Oliver til sin perfekte efterfølger. I mellemtiden kommer Nyssa og Laurel nærmer hinanden. Deres mentor/elev forhold bliver truet, når Ras sender sine mænd ud for at få sin vildfarne datter tilbage til Nanda Parbat.

22: This Is Your Sword

Ras fortæller Nyssa, at hun skal gifte sig med Oliver, eller blive dræbt. I mellemtiden kommer en uventet allierede til Starling City, for at bede om hjælp. Han skal bruge hjælp fra Diggle, Felicity og Laurel til at infiltrere Nanda Parbat.

23: My Name Is Oliver Queen

Ras al Ghul sætter sin plan i gang, hvilket bringer alle i fare. Oliver skal beslutte sig for om han er stærk nok til sin nye roller, og hvad det vil betyde for hans team og hans sjæl.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer