Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Arrival

1 timer 52 minutter
7.9
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Jorden får pludselig uventet besøg fra det ydre rum. Men de mystiske objekter, der er landet rundt omkring på kloden er urokkelige, uforudsigelige og ikke mindst uforståelige. Udfordringen bliver dermed ikke at forsvare Jorden mod blodtørstige rumvæsener, men at finde en måde at kommunikere med dem på. Derfor sender den amerikanske hær bud efter Louise Banks, der er en af landets bedste lingvister. Men det er ikke blot menneskets evne til at kommunikere med rumvæsenerne, der kommer til at afgøre Jordens skæbne.
Trailer:

I filmen Arrival får jorden besøg af fremmede livsformer fra det ydre rum. Nu er det op til et hold eksperter at finde ud af, hvordan vi skal kommunikere sammen.

Arrival giver os nærkontakt i yderste potens

Arrival er egentlig en film, der lærer os om vigtigheden af at kommunikere ordentligt med hinanden. Den udspiller sig dog i helt ekstraordinære omgivelser. For filmen er en sci-fi, der handler om nærkontakt mellem den menneskelige race og mystiske væsner fra det ydre rum. For ingen kan finde ud af, hvordan man skal kommunikere med de fremmede væsner og derfor heller ikke ved, hvad de vil. Den manglende kommunikation bevirker tiltagende militære spændinger i flere lande. En af verdens ledende sprogeksperter skal, sammen med en kollega med speciale i matematiske løsninger, se, om de kan kortlægge et fælles sprog, så der kan kommunikeres med de fremmede. De kæmper mod tiden og militærets stigende trang til at løse hele situationen med våben og sprængladninger. Filmen tager en rigtig spændende drejning, da eksperterne begynder at tale med de fremmede. Se den spændende og nervepirrende film, og find ud af, hvilke hemmeligheder de fremmede væsner har rejst så langt for at dele med os på jorden. En film, der helt klart er værd at se, også selvom du måske ikke normat er sci-fi-fan. Filmen byder på mange stjerneskuespillere som eksempelvis: Amy Adams (Man of Steel, Catch Me If You Can, Batman v Superman), Jeremy Renner (Avengers: Age og Ultron, The Hurt Locker, The Bourne Legacy) og Forest Whitaker (Rouge One: A Star Wars Story, The Butler, Repo Men).

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at instruktøren til Arrival, Denis Villeneuve, og manuskriptforfatter, Eric Heisserer, opfandt et fuldt fungerende visuelt sprog til de fremmede væsner i filmen? De havde opfundet over hundrede visuelle tegn til sproget. Hele 71 af disse er medtaget i filmen.

Goofs

Anana Rydvald, der spiller en dansk forsker i filmen, bliver omtalt som en svensk forsker ved en fejl. De danske uniformer, der i filmen er vist i en transmission fra et landingssted i Grønland, er forældede og ikke i brug mere.

Citat

Dr. Louise Banks: "Non-zero sum game." Ian Donnelly: "You know I've had my head tilted up to the stars for as long as I can remember. You know what surprised me the most? It wasn't meeting them. It was meeting you."

Arrival, måske årets bedste film

Lej eller køb Arrival hos blockbuster.dk allerede i dag. Hos blockbuster.dk bestemmer du selv, om du vil købe eller leje din næste film. Her betaler du ikke noget månedligt abonnement. Du betaler kun for de film og serier, du ønsker at se. Blockbuster.dk har over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer hele tiden flere til. Du finder et stort udvalg i premiere-film og prisvindende serier her. Lej Arrival hos blockbuster.dk og se selv, hvorfor B.T. har udråbt den til årets bedste film.

Læs mere om Arrival
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 52 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.9

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer