Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Antboy 3

1 timer 21 minutter
5.0
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Ask Hasselbalch: Robert Nominering 2017, årets Børnefilm + Behind the scenes til Antboy 3 + Robert Prisen 2015 - Oscar Dietz og Ask Hasselbalch
Handling:
Pelle Nøhrmann nyder livet med kæresten Ida. Loppen er i mellemtiden blevet løsladt og har fået et arbejde hos det store firma, Exofarm, under den nye direktør Alicia Dufort. Snart går det op for Pelle, at ikke alt er, som det burde være, og Antboy kastes ud i et ultimativt opgør, der bl.a. også byder på helt nye superhelte.
Trailer:
Ask Hasselbalch: Robert Nominering 2017, årets Børnefilm + Behind the scenes til Antboy 3 + Robert Prisen 2015 - Oscar Dietz og Ask Hasselbalch

Antboy 3 er filmen om Pelle, som har fået sine superkræfter fra en myre. I denne film nyder han livet med sin kæreste, men det bliver der sat en stopper for. Loppen er nemlig blevet løsladt. I denne film får du stiftet helt nye bekendtskaber med nye superskurke, som du aldrig har set før. Læn dig godt tilbage, og lad dig blive underholdt af denne super fængende og sjove film.

Antboy 3 - tredje film med Antboy

Antboy 3 handler om Pelle Nøhrmann, som er en næsten helt normal dreng, der bare nyder livet med sine venner og sin kæreste Ida. Men han er ikke som alle andre - han er nemlig en superhelt. Da Loppen bliver løsladt, får han arbejde hos det store og kendte firma, Exofarm, som nu drives under en ny direktør, som er Alicia Dufort. Der går ikke længe, før det går op for Pelle, at noget er helt galt og ikke som det burde være. Derfor bliver Antboy kastet ud i det vildeste opgør til dato, hvor vi får nogle helt nye superhelte at se i aktion. Denne film er den tredje i rækken om superhelten Antboy - og også den sidste i denne omgang. Faktisk minder Antboy en smule om Spiderman, da han kan kravle på vægge, og har fået sine superkræfter fra et insekt. Dog har Antboy, som navnet hentyder til, ikke fået sine superkræfter fra en edderkop, men fra en myre. I denne film vil du møde en helt ny superskurk, som aldrig er set før. Det er forretningskvinden, Alicia Dufort, som spilles helt fantastisk af den super gode Paprika Steen. Køb eller lej filmen lige her hos Blockbuster, find tæpperne og popcornene frem og lad dig blive underholdt af denne super sjove film for hele familien. Det har ikke været lettere at leje og købe film. Denne film er helt perfekt til en hyggelig aften for hele familien, hvor både de små børn, de lidt større børn og selv forældrene vil være underholdt fra start til slut. Dette er den perfekte familiefilm.

Antboy 3 - superkræfter fra en myre

Køb Antboy 3 hvis du er helt tosset med filmen og vil se den igen og igen, eller Lej Antboy 3, hvis det er nok for dig at se den en enkelt gang. Her hos Blockbuster betaler du nemlig kun for det, du rent faktisk ser - dette er super smart for dig, der har det fint med blot at se en film en gang og derfor betale mindre, når du lejer den, end du vil gøre ved et køb af en film. På http://blockbuster.dk/om kan du finde bunkevis af nye og ældre film, som du kan se helt uden at skulle binde dig via et abonnement - det er ikke mange steder, du kan det. Husk, at du kan se vores premierefilm til få penge.

Læs mere om Antboy 3
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 21 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer