Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Annabelle 2 - Skabelsen

1 timer 46 minutter
6.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Flere år efter deres lille datters tragiske død inviterer en dukkemager og hans kone en nonne og hendes små piger fra et nærliggende børnehjem indenfor i deres hjem. Men der går ikke mange øjeblikke, før dukkemagerens smukkeste, men djævelsk besatte skabning, Annabelle, begynder sin blodige leg med alle, der kommer i vejen for hende. Annabelle 2 - Skabelsen udspiller sig før den første Annabelle-film, der selv var et spinoff fra den populære og succesfulde gyserfilm Nattens dæmoner.
Trailer:

I Annabelle 2: Skabelsen møder vi familien Mullins, der har mistet deres datter. Tolv år senere byder familien Mullins en nonne og en gruppe hjemløse børn ind i deres hjem, men hurtigt bliver de konfronteret med dukken Annabelles onde kræfter.

Annabelle 2: Skabelsen - en gyser om dukken Annabelle

Annabelle 2: Skabelsen handler om dukkemageren Samuel Mullins og hans kone, Esther, som i en tragisk trafikulykke har mistet deres datter, Bee. Tolv år senere inviterer hr. Mullins en nonne og en gruppe hjemløse børn hjem til ham. Hr. Mullins forklarer dem, at de selvfølgelig er velkomne i huset, men at der er to rum, som de under ingen omstændigheder må gå ind i. Det ene rum tilhører hans afdøde datter, Bee, og det andet rum tilhører hans hustru, Esther. Dog bliver en af de hjemløse piger, Janice, alligevel draget af det forbudte værelse, der har tilhørt Bee. En nat kan Janice ikke lade være med at snige sig derind. Hun leger i værelset og finder dukken Annabelle. Hvad, hun ikke ved, er, at netop denne hændelse gør, at hun har sluppet onde kræfter løs i hjemmet, og pludselig begynder der at ske uforklarlige ting i huset. Janices bedste veninde, Linda, er særligt bekymret. Alt tyder på, at det er dukken Annabelle, som er roden til alle problemerne. Linda beslutter sig for at konfrontere hr. Mullins med situationen. Hr. Mullins virker ikke overrasket. Han synes derimod at kende til situationen og antyder, at han tidligere har oplevet noget lignende. Men hvad er det egentlig, han skjuler? Hvilken ondskab er det, som Janice har sluppet fri? Og kan de alle nå at blive reddet fra Annabelles ondskab?

Vidste du at?

Trivia

I starten havde David. F. Sandberg ikke lyst til at instruere filmen, fordi han generelt ikke kan lide film fortsættelser. Han ændrede dog mening, da han fandt ud af, at denne film ville stå for sig selv og ikke ville have nogen større tilknytning til de tidligere film.

Goofs

I filmen er der en scene i kælderen, hvor filmens karakterer bevæger sig forbi en væg med en elektrisk tænd/sluk kontakt, som er lavet i plastik. Sådan en kontakt var ikke opfundet på den tid, hvor filmen skal forestille at finde sted.

Citat

"It was quiet for all these years. After Samuel and I lost our daughter, we prayed to see our girl again. The contact started small, but then she wanted permission to move into a doll. We soon realized it wasn’t our daughter."

Annabelle 2: Skabelsen - den perfekte film til en hårrejsende aften

Hos Blockbuster skal du kun betale for det, du ønsker at se. Du slipper for at binde dig til et dyrt abonnement, og samtidigt finder du et stort udvalg af både premiere film og serier. Her finder du film og serier for enhver smag, og du kan selv vælge, om du vil leje eller købe. Køb Annabelle 2: Skabelsen eller lej Annabelle 2: Skabelsen, hvis du ønsker at se en rigtig uhyggelig film, som vil skabe hårrejsende stemning fra start til slut.

Læs mere om Annabelle 2 - Skabelsen
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 46 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer