Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Animal Kingdom

Sæson 2
13 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Dette familiedrama fokuserer på teenageren J Cody som flytter ind sammen med sine frisindede familiemedlemmer i deres hjem i det sydlige Californien efter hans mor dør af en overdosis. Han opdager snart at familiens luksuriøse livsstil, som han hurtigt bliver en del af, finansieres gennem kriminelle aktiviteter. At blive en del af familien indebærer mere fare og spænding end han var forberedt på. Sæson 2 lægger ud med et risikabelt røveri, der går i vasken og drengene giver Smurf skylden, hvilket sender chokbølger gennem hele familien.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Eat What You Kill

Et risikabelt røveri går i vasken og drengene giver Smurf skylden, hvilket sender chokbølger gennem hele familien. Samtidig skal Baz lære at være enlig forælder og Deran lægger fremtidsplaner.

2: Karma

Mens Smurf vender sig til at være på sidelinien, planlægger drengene sit næste job. Deran har brug for nogle hurtige kontanter og Pope og Craig hjælper ham. Samtidig efterforsker Baz Catrines forsvinden.

3: Bleed for It

Smurf tager J med til ørkenen for at våge over en døende ven. Samtidig besøger Baz Lucy i Mexico og Pope bliver venner med Amy fra MegaChurch, mens de babysitter Lena.

4: Broken Boards

Baren er klar til åbningsdagen, men Deran frygter at fortælle Smurf om den. Samtidig går Pope og Amy på date, mens Nicky skal vælge mellem Craig og J.

5: Forgive Us Our Trespasses

Gutterne sætter hjulene i gang på Megachurch-røveriet, men Craig er i tvivl. Javi aflægger Smurf et overraskende besøg.

6: Cry Havoc

Javi lægger pres på Smurf, så hun rekrutterer J til at hjælpe hende. Konfronteret af en hemmelighed, som Catherine havde holdt fra ham, kolliderer Baz med Pope i forbindelse med jobbet ved MegaChurch.

7: Dig

Drengene overvejer, hvor langt de vil gå for at hjælpe Smurf med at eliminere Javi. Rystede af hvad der skete, bliver Nicky og J tættere. Imens deler Baz nye informationer med Pope om Catherine's forsvinden.

8: Grace

Da politiet presser Amy med kirketyveriet, afleder Pope deres opmærksomhed/mistanker, Craig planlægger på egen hånd et usædvanlig kup, Baz udspionerer Smurf for at finde ud af, hvad hun i virkeligheden skjuler.

9: Custody

Da Baz stikker af fra yatch kuppet, overvejer Craig og Deran deres muligheder. I mellemtiden bliver J rekrutteret af Baz for et mere personligt job.

10: Treasure

Craig fører an, da drengene og Nicky skal på plyndringstogt på lystjagten, og Smurf forsøger at finde ud af, hvem der stjal fra hende.

11: The Leopard

Baz sætter sin plan for at fjerne Smurf i værk, mens Marco indløser en tjeneste, som Craig og Deran skylder ham. Samtidig søger Pope efter den sande årsag til Catherines død.

12: You Will Be Gutted

Mens Smurf er i fængsel, griber Baz chancen for at overtage kontrollen med familien, men brødrene har andre planer.

13: Betrayal

Da Smurf indser, at hun måske skal være længere tid i fængsel, end hun havde regnet med, spiller hun sønnerne ud mod hinanden, og det får fatale konsekvenser.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer