Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Angry Birds

1 timer 34 minutter
6.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Et lille øparadis er befolket udelukkende af lykkelige fugle - eller næsten da. Den temperamentsfulde fugl Red, den lynhurtige Chuck og den eksplosive Bomb har altid været outsidere. Men da øen pludselig får besøg af mystiske grønne grise, bliver det uventet op til de tre fugle at finde ud af, hvad grisene er ude på.
Trailer:

Angry Birds: Sjov og skæg for hele familien!

I et lille og harmonisk øparadis bor der udelukkende venlige og lykkelige fugle. Eller næsten da. Den temperamentsfulde fugl Red, den eksplosive fugl Bomb og den lynhurtige fugl Chuck er nemlig ikke som de andre fugle på øen. En dag ankommer et fremmed skib til fuglenes ø. Ombord er de hovne, grønne grise, der har skumle bagtanker. Pludselig bliver det op til Red, Bomb og Chuck at redde øen fra grisenes skurkagtige planer.

Vidste du at?

Trivia

Angry Birds havde et produktionsbudget på over 500 millioner kroner og et yderligere markedsføringsbudget på næsten 700 millioner kroner. Dermed er det den dyreste film i Finlands historie.Angry Birds-spillet er et af verdens mest populære spil. Angry Birds app’en er blevet downloadet mere end 3 milliarder gange.Red møder en fugl, der spiller Angry Birds-temaet på sin saxofon. Temaet kan også høres, når man ser et overblik over fuglenes ø, og da Red kommer løbende med fødselsdagskagen til Timothys klækkedag.I begyndelsen af filmen spørger Red de to fugle, hvor mange stjerner ud af tre de vil give fødselsdagskagen. Dette er en reference til Angry Birds-spillet, hvor den højeste score er tre stjerner.På grisenes skib er der en bog ved navn “50 shades of green”.

Goofs

Da Red vender tilbage for at gå ombord på grisenes skib, kan hans hus pludselig ikke længere ses.Da Leonard først går i land fra sit skib, er der flere TNT kasser i baggrunden, end der er i de følgende scener.På nogle af TNT-kasserne er bogstavet N skrevet omvendt.

Citat

Bomb: “Nogle gange, når jeg bliver presset, kan det ske, at jeg eksploderer.” (Bomb går ind i sit hus.) Fuglene: ”Surprise!” Bomb: ”Åh!” (Han og hans hus eksploderer.) Bomb: ”Ej, undskyld venner. Jeg fik stress.” Stella: (vælter) ”Av.”Leonard: “Vær hilset! Jeg er en gris.” Chuck: (hvisker til Red) ”Hvad er en gris?” (Rulletrappen stopper pludselig.) Leonard: “Det var dog utroligt.” Ross: “Den virker ikke. Den virker ikke.” (Han rammer en knap med sit hoved, hvilket får rulletrappen til at køre baglæns.) Leonard: “Hov. Hvor skal vi nu hen?” Ross: “Den virker ikke.” Leonard: “Åh. Vi har øvet på det her hundrede gange.” Ross: “Åh, ja.” Leonard: “Giv mig den der.” Ross: “Åh.” Leonard: (til fuglene) ”Vi kører den lige igen.”

Angry Birds: En hylende morsom film

Hos Blockbuster kan du købe eller leje lige den film, du vil uden at blive bundet af abonnement eller andre aftaler. Køb eller lej derfor Angry Birds og find ud af hvorfor, fuglene fra Angry Birds er så vrede. Gør dig klar til at træne lattermusklerne med hele familien.

I Angry Birds møder vi både fugle og grise fra de kendte Angry Birds film. Det resulterer i en fjollet, åndssvag og virkelig morsom film!

Læs mere om Angry Birds
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer