Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Anders Matthesen - SHHH!

1 timer 45 minutter
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Anders Matthesens 7. anmelderroste onemanshow handler om stilhed og mangel på samme. I SHHH! udspringer Anders Matthesens komik mere fra ham selv og hans tanker end fra dagsaktuelle emner, politik og verdenssituationen generelt.
Trailer:

Shhh… Anden har ordet!

At give en beskrivelse af indholdet i et stand-up-show, er ikke let. Men faktisk siger titlen Shhh alt om, hvad Anders Matthesens nye show handler om. Det handler nemlig lige præcis om støj, og om hvordan man arbejder med støj. Det kan både være den støj, der er inde i én selv, og al den støj, vi i vores moderne verden påduttes udefra hele tiden. Det handler både om den lydlige støj, og også den støj, vi hele tiden bliver bombarderet med i billedform. Det kan være telefoner, der ringer, vaskemaskinen, der giver en bip-lyd, når den er færdig, eller de mange skærme, der ofte er i gang samtidig. I det hele taget bearbejdes i showet det, at mange af os altid har mange kanaler i gang samtidig. Hvem kender ikke det at sidde og se på nyheder, samtidig med man tjekker sine sms’er og måske også kigger på ugens tilbud i ALDI? Støj og budskaber overalt og på én gang. I høj grad handler showet Shhh også om, hvordan man kan forsøge at få noget mere fred indeni – og også i den store verden, der omgiver os. I Shhh leverer Anders Matthesen et traditionelt stand-up-show, men det er han selvfølgelig, om nogen, mand for at gøre til alles tilfredshed.

Vidste du, at?

Trivia

Der er gået 3 år siden Anders Matthesens sidste show. Da showet Shhh blev annonceret, gik billetsalget stærkt, og i løbet af den første uge blev der solgt over 16.000 billetter. Dette er rekord for danske stand-up-shows.

Citat

Anders Matthesen udtalte forud for premieren på Shhh, at ”nu er jeg for alvor klar til at den skal have en på frakken. Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Spørg selv min søn – han grinede af mig i går.”

Anders’ opgør med støjen er relevant for alle.

Med sit opgør med larmen og sin hyldest til stilheden sætter Andens show, Shhh, på mange måder en ny standard. Det bliver aldrig for tørt og tungt, for humoren ligger der hele tiden, og det næste grin er kun en hurtig replik væk. Som sædvanlig leveres et show, hvor der er gang i den; Anders Matthesen kan sin stand-up til fulde, men drager også i høj grad nytte af sine evner som skuespiller. Det mærker man for fuld udblæsning, når han skal imitere eller lave dialoger i et tempo, som man skal stå tidligt op for at følge med i.

Den danske konge af stand-up, Anders Matthesen, har gjort det igen. Med sit nyeste show, Shhh, og det personlige udgangspunkt, som showet har, gør han det relevant og vedkommende for alle. At Anden så også, udover at levere god underholdning, har en mission, gør ikke noget. En mission, der måske kunne være en opfordring til at bruge lidt mindre tid på Facebook og lidt mere tid på nærvær. Lidt mindre tid på at holde sig orienteret på alle mulige kanaler og lidt mere tid med sin familie.

Læs mere om Anders Matthesen - SHHH!
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 45 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Brugernes anmeldelser

  25/12/2016 : Anonym bruger
  Et af de bedste shows.. men
  Jeg kunne ikke finde indre ro til at skrive en bedømmelse...

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer