Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Anders & Anders

Sæson 1
34 afsnit
Ned til: Køb 1000000,-

Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

Handling:
Podcasten 'Anders & Anders' gik i luften i september 2016 efter at Anders Lund Madsen og Anders Breinholt i mange år har haft lyst til at arbejde sammen igen. Fra 2005 til 2008 lavede de to nemlig et radioprogram på P3, der hed 'De Sorte Spejdere'. Radioprogrammet blev sendt i æteren over flere år og fik en kæmpe loyal fanskare. Her flere år efter har de to gange Anders fundet sammen igen og har startet deres egen podcast, som hedder 'Anders & Anders'. Nu tager de to sammen med Blockbuster konceptet til et nyt niveau og udgiver 'Anders & Anders' satiriske ping-pong univers som en vodcast. Vodcasten er filmet under optagelserne til podcasten, - og er en ultimativ version af de sjoveste og mest seværdige momenter fra indspilningen.
 • Udgivelsesår: 2017
 • Censur:
  Ned til: Køb 1000000,-

  Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

  1: Afsnit 19 - Deres Excellence

  Velkommen til Anders & Anders' vodcast. En type filmet podcast. I løbet af 2017 vil de udgive 30 vodcasts, som du kan finde på Blockbuster. Anders & Anders har placeret sig på restaurant hos Fisher på Østerbro i København. Snakken om frokosten kommer temmelig vidt omkring. Blandt andet fortæller Anders Breinholt om dengang Dr. Kigge foretog en fisteloperation lige midt i hans 'Lapland'. Excellencen aka. Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen bliver ringet op, - og hvordan det går kan du se i dette første afsnit af vodcasten Anders & Anders.

  2: Afsnit 20 - Aflyttet

  Anders & Anders er skudt i vejret – nærmere betegnet op i den fredede Unionkul kran (omdøbt til Harbor House) i Københavns Nordhavn. Med udsigt over byens tage, bliver der endnu engang foretaget et opkald til Udenrigsminister Anders Samuelsen med forespørgsel om, hvorvidt Anders og Anders kan blive ambassadører i henholdsvis Reykjavik og Flensborg. De to diskuterer, hvilket parti de ville stille op for, hvis de skulle gå ind i politik - og Anders Breinholt gennemgår snigmordet på Kim Jong-nam - broderen til Nordkoreas leder Kim Jong-un.

  3: Afsnit 21 - Heimdal

  På den legendariske bodega Café Heimdal på Nørrebro har Anders & Anders slået sig ned i baren i det røg- og stemningsfyldte brune lokale. Bjarne ringer til mønttelefonen på Café Heimdal for at få fat i Tine og Anders & Anders får Flemmings opskrift på pandekager - Jørgen hører vi ikke så meget til, da han får saven. Den længe ventede quiz indledes, mens Breinholts øjne løber i vand og formiddags-øllerne går mere og mere i blodet. Vores to værter kommer i stemning og ringer til sidst med klokken.

  4: Afsnit 22 - Samtaleanlægget

  Har du altid drømt om en vodcast fra en nat-åben Bilka? Jamen, så er du kommet til det rigtige sted. Anders & Anders er taget i Fields i København, hvor Bilka har åbent 24 timer i døgnet. Lund Madsen er blevet fishet for hårdt! Natlige kunder, brandbare væsker, hamburgerryg og butikkens kaldeanlæg er blot få af denne uges ingredienser i Anders & Anders vodcast.

  5: Afsnit 23 - Eventyr Loungen

  Den ene Anders skal til Texas. Den anden Anders stoler ikke helt på, at han kan magte rejsen alene. Madsen har derfor garderet sig med CPH's sødeste lufthavnsvikarer Liva og Bettina, så han kan følge Breinholt hele vejen til gaten. Der er gode rejsetips, do's and don'ts på farten, et kig ind i den himmelske Eventyr Lounge og en mindre krise i tax free. Alt det og meget mere kan du se highlights fra i Anders & Anders vodcast afsnit 23 lige her!

  6: Afsnit 24 - Skanderborg Station

  I meditative omgivelser med en luftfugtighed på 99% er vi nu klar med den svære 24'er. Anders & Anders har skruet tempoet helt ned og decideret plantet sig i Den Botaniske Plantehave, hvor alt fra jetlag, podcast-imitationer og fremtidige karrieremuligheder bliver vendt. Og så har (intet mindre end) den legendariske telefonboksquiz endelig verdenspremiere. Se highlights lige her.

  7: Afsnit 25 - Kafé Tak!

  I håbet om at gengive det legendariske radiofænomen fra Café Hack, er Anders & Anders taget på det gamle Kafé Tak (nu café Tak For Kaffe) - det var det tætteste de navnemæssigt kunne komme på. De live-udvikler en ny telefonquiz, får deres helt egen lægespecialist, og har fornemt besøg af ingen ringere end Den Korte Radioavis' speaker-Allan. Se highlight fra afsnit 25 lige her.

  8: Afsnit 26 - Lukas Graham in concert

  Anders Breinholt og Anders Lund Madsen er rejst til Oslo for at besøge Lukas Graham på deres Europa Turné. Hvordan er det egentlig at være verdensstjerne efter at have været på tour i over 1 år? Hvad laver de egentlig inden koncerterne? Hvorfor træner Lukas to gange med sin personlige træner inden et job? Hvem er egentlig bandets største 'Rainman' og hvorfor skal man skide i en pose når man er på tour? Det og meget mere i det første af to afsnit fra Oslo Med Lukas & Co.

  9: Afsnit 27 - Bliver’ der skidt i bussen

  Anders & Anders er stadig på tour med Lukas Graham. De kører i bus fra Oslo til Malmø. Det er en tur i Europas fineste tour busser. Hvad er der egentlig sket i band bussen? Oplev en nattelig samtale mellem 4 mennesker der stikker mere og mere af som natten skrider frem og rommen gør sin indvirken. Der ringes til Statministeren der er på besøg hos Trump og Andreas Mogensen redder dem igen. Lukas har mødt en dansk prins og hvilken privatadresse er det Lukas har på Google? Mød også direktøren for det hele, Jackie Lukas assistent og meget mere... Puha... Det bliver langt, men virkelig virkelig hyggeligt og det hele værd.

  10: Afsnit 28 - Hænderne op - En arbejdsplads i Danmark

  Anders & Anders er tilbage efter påskeferien. Der optages hos de søde mennesker på Politistationen på Hovedbanegården i København. Mød Martin i skranken & Connie der har været i Politiet siden 1988 og nu styrer gulvet hårdt! Hør også, hvorfor de burde have søgt aktindsigt, lær' hvordan du ikke skal forfalske en 1000 kr seddel og hvorfor Breinholt ikke sov i forrige afsnit…

  11: Afsnit 29 - Fistel-Matematik

  Afsnittet er optaget på et stille kontor en onsdag aften på Østerbro i København. Breinholt vil have sig en handicap p-plads. Telefonboks quizzen kører igen med mindre held, men så er det godt at Anders & Anders husven, Lægesekretæren Mona er vågen.

  12: Afsnit 30 - Hænderne op - Hos Anders

  Den store 30´er... Er optaget på beværtning 'Hos Anders' i Aarhus Midtby. Foran et oplagt publikum får Anders & Anders besøg af det fineste Aarhus har at byde på, Thomas Helmig. Vi fejrer Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad og hører om seksuelle debut’er.

  13: Afsnit 31 - Japansk Vakuum – en god idé?

  Anders & Anders har en stille dag på kontoret. Madsen er netop kommet hjem fra Færøerne og har pølse med. Kondo er halvt japaner og det kommer der en længere diskussion ud af og så er der en lang snak om man egentlig kan blive vakuumpakket som menneske.

  14: Afsnit 32

  Anders og Anders afsnit 32 er optaget hos Blockbuster. På papiret det bedste sted at blive vakuumpakket... eller er det? Og er det overhovedet muligt at gennemføre en vakuumering med tømmermænd? Ikke et afsnit for sarte sjæle.

  15: Afsnit 33 - Presidential Vacuum

  Alt for megen snak og for lidt action! Det har kendetegnet vacuum projektet, men nu skal det være. I trygge omgivelser i Præsident Suiten på et Scandic Hotel kaster Anders & Anders sig endelig ud i en menneskelig vacumering med Mathilde fra Sinful.dk som kyndig vejleder. Men det går selvfølgelig ikke som planlagt. Fobier, frygt og olie spiller en stor rolle i dette afsnit.

  16: Afsnit 34 - Slottet

  Ikke et ord mere om vacuum. Nu er det tid til afslapning. Anders & Anders og resten af holdet er taget på slots-ophold på Egelund Slot i Nordsjælland. Mød Kongehusets tidligere kok og far til podcastens fotograf DEN RIGTIGE KONDO Takashi Kondo & kokke-eleven Axel som muligvis kan få sit store gennembrud. Endnu et Anders & Anders afsnit der inkluderer mad og rigelige mængder alkohol..

  17: Afsnit 35 - Roxy

  Det er det det sidste afsnit inden sommerferien. Og vi er taget på det stolte skib, Roxy i Chr. Havns kanal. Vi runder af op mod sommeren, hvor musikeren Mikael Simpson dropper tilfældigt forbi og hvis du er i markedet for en husbåd, så er der flere til salg..

  18: Afsnit 36 - Skanderborg

  Anders & Anders har sat hinanden stævne på årets Skanderborg Festival 2017.

  19: Afsnit 37 - Birkerød & Byldemoder

  Anders & Anders er taget på besøg hos Michael Jacobsen, som er manden bag 'Anders & Anders Podcast' grafik. Det bliver til en snak om kunst og ikke mindst udfordringerne ved at tegne især Breinholts ansigt. Det er også plads til et par anekdoter om Birkerød og forklaring af hvorfor du ikke må fjerne en pandebyld med en Braun barbermaskine.

  20: Afsnit 38 - Sukkerknalder i Magasin

  Er du gammel nok til at huske historien om unge mænd der stablede sukkerknalder i Magasins cafeteria for at få sex? Anders & Anders afprøver skrønen. Breinholt skal til USA og Lund Madsen fortæller om en tur til Los Angeles, og en kort berømmelse i det lokale homoseksuelle miljø. Der bruges en del energi på IKKE at tale om ubåden. Til gengæld får du tip til urinering med morgen-erektion.

  21: Afsnit 39 - Long Distance Relationship

  Lund Madsen er på Østerbro. Breinholt drikker kaffe og mødes med kendte i Los Angeles. Jalousien ulmer... Der er nyt i den spændende føjleton om SAS bonuspoint, og der trækkes sværd ud af skede. Vi får besøg af Hans fra Viborg, Randers, Århus, London og Los Angeles. Hans er muligvis den eneste i verden, der har fået noget godt ud af en spam-mail. (Ugens Vodcast består kun af få highlights grundet tekniske problemer på USA siden).

  22: Afsnit 40 - Halløj i kanalen

  Anders & Anders er taget på rundtur i Københavns Havn. Som guider på en kanalrundfart kan du opleve København på en helt ny måde. Jagten går ind på sangeren Allan Olsen under Langebro samt Lars Løkkes bopæl OG så er der kørt en bil i havnen - seriøst!

  23: Afsnit 41 - Jävla svenskar

  Anders & Anders kommer skidt fra start. Lund Madsen har glemt en aftale - men gør det godt igen med vittigheder fra 70'erne. Der følges op på uheldet med bilen under sidste uges havnerundfart. Hør førstehåndsberetning fra receptionisten på 71 Nyhavn Hotel. Vi ringer også til Politiet og Københavns Brandvæsen, med vanlig begrænset succes.

  24: Afsnit 42 - Hjælp det brænder

  Anders & Anders er taget på besøg hos Nordsjællands Brandskole. Da det snart er jul vil du i dette afsnit få tips omkring ild i hjemmet, DO's And Dont´s der kan redde dit liv! Sammen med instruktøren Kristian bliver de taget igennem flere angstprovokerende scenarier. Det er afsnittet hvor Breinholt en gang for alle kan få fortalt alle sine gamle Falck anekdoter.

  25: Afsnit 43 - Ost med ost på

  En uge før dette afsnit er optaget var Anders Lund i Ostekælderen. Ja, det er en ostebutik i København. Efter netop det besøg tænkte Lund Madsen nærmere over ostens fortræffeligheder og drømmen om at betjene kunder i en ostebutik ville måske komme nærmere hvis nu de optog podcast i en ostebutik? Således så gjort. ALLE Anders Lunds oste-drømme går i opfyldelse & Breinholt er næsten helt med på ideen.

  26: Afsnit 44 - Torsdagsmandag - Et talkshow

  SÅ skete det endelig. Anders & Anders har fået deres eget talkshow. En Breinholt/Madsen udgave af Go' Aften Danmark & Aftenshowet. Gæsten er Clement Kjersgaard - De andre gæster udeblev nemlig - manden der har lavet flest talkshows i Danmark. Eller i hvert fald flest talkshows med forskellige titler. Hør oplæsning fra DJØF Bladet, et indsendt fanbrev og så er der kommet gaver.. Alt i alt en rigtig dejlig episode.

  27: Afsnit 45 - Overborgmesteren bagi

  Anders & Anders har inviteret Københavns overborgmester Frank Jensen med på bagsædet til en snak om alt og intet.

  28: Afsnit 46 - Næste stop Værløse

  Hvis du frit kunne vælge to mennesker at køre i tog med, så vil du helt sikkert vælge Nik & Jay... Det vil Anders & Anders og derfor er alle fire guttermænd på togtur fra Nørreport - Farum T/R i denne uges afsnit. Hør alt om: Elektriske ål, Værløses bermudatrekant, at stå på scenen i Royal Arena, brevet fra Værløses Borgmester, elektriske biler OG meget meget mere..

  29: Afsnit 47 - Kevin

  Danmarks største motor-sportsstjerne Kevin Magnussen er gæst i dette afsnit. Det er decideret alt mellem himmel og jord der bliver vendt i denne uge, også noget om motorsport.

  30: Afsnit 48 - Tele_thon

  Afsnit #48 er optaget live mandag d 13 november 2017. I Det store ‘ring ind show’ har Anders & Anders lytterne mulighed for at få svar på alle deres spørgsmål. Mød bla Bertram der er 18 år og vil sejle jorden rundt.. De to kommende astronauter og endelig Line der har brug for gave råd. Eksperterne i panelet er musiker Mads Langer & Astronaut Andreas Mogensen.

  31: Afsnit 49

  Dette afsnit 49 er optaget på Podcast Festivalen i København. Optaget med 85.000 publikummer i Skuespilhuset Store Sal, kan du møde ugens gæst Sofie Linde. Den eneste i Danmark der efterhånden ikke har en podcast. Mød også ‘Anders & Anders’ lytterne, Sygeplejersken Heidi fra Karrebæksminde og skolelæreren Anders fra Hvidovre.

  32: Afsnit 50 - Porcelænhunden

  Så blev det tid til den store 50´er. Anders & Anders har placeret sig i kælderstudiet. Hør bla Breinholts lange historie om sin korte ansættelse hos TV2 Radio. Om Lund Madsens forspildte chance for at blive partner i Normal - emperiet. Et opkald til Søren Fauli og Bornholm og meget mere.

  33: Afsnit 51 - "Sig: Bamsetis!"

  Der slappes af oven på det store jubilæumsafsnit, og tales om mange ting, der ikke skal tales om. Breinholt har for eksempel haft en oplevelse med en penisforlænger. Julefrokosten skal også planlægges.

  34: Afsnit 52 - Gintberg

  Jan Gintberg er på besøg hos Anders & Anders. Jan er fra Lynge og har haft en diskusprolaps, men der er meget mere Gintberg. Se vodcasten, når Anders & Anders kommer hele vejen rundt.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Brugernes anmeldelser

  13/03/2018 : Anonym bruger
  Alt for fedt
  Det bliver bare ikke bedre :D
  01/03/2018 : Daniel Dybkær
  Verdens bedste
  Kan siges meget kort.
  Verdens bedste vodcast og podcast.
  Lyt/se dèt for guds skyld, men nu mest for din egen skyld hvis du godt kan lide at grine sammen med disse fantastiske herre

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer