Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Anders & Anders

Sæson 1
7 afsnit
Ned til: Køb 1000000,-

Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

Handling:
Podcasten 'Anders & Anders' gik i luften i september 2016 efter at Anders Lund Madsen og Anders Breinholt i mange år har haft lyst til at arbejde sammen igen. Fra 2005 til 2008 lavede de to nemlig et radioprogram på P3, der hed 'De Sorte Spejdere'. Radioprogrammet blev sendt i æteren over flere år og fik en kæmpe loyal fanskare. Her flere år efter har de to gange Anders fundet sammen igen og har startet deres egen podcast, som hedder 'Anders & Anders'. Nu tager de to sammen med Blockbuster konceptet til et nyt niveau og udgiver 'Anders & Anders' satiriske ping-pong univers som en vodcast. Vodcasten er filmet under optagelserne til podcasten, - og er en ultimativ version af de sjoveste og mest seværdige momenter fra indspilningen.
 • Udgivelsesår: 2017
 • Censur:
  Ned til: Køb 1000000,-

  Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

  1: Afsnit 19 - Deres Excellence

  Velkommen til Anders & Anders' vodcast. En type filmet podcast. I løbet af 2017 vil de udgive 30 vodcasts, som du kan finde på Blockbuster. Anders & Anders har placeret sig på restaurant hos Fisher på Østerbro i København. Snakken om frokosten kommer temmelig vidt omkring. Blandt andet fortæller Anders Breinholt om dengang Dr. Kigge foretog en fisteloperation lige midt i hans 'Lapland'. Excellencen aka. Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen bliver ringet op, - og hvordan det går kan du se i dette første afsnit af vodcasten Anders & Anders.

  2: Afsnit 20 - Aflyttet

  Anders & Anders er skudt i vejret – nærmere betegnet op i den fredede Unionkul kran (omdøbt til Harbor House) i Københavns Nordhavn. Med udsigt over byens tage, bliver der endnu engang foretaget et opkald til Udenrigsminister Anders Samuelsen med forespørgsel om, hvorvidt Anders og Anders kan blive ambassadører i henholdsvis Reykjavik og Flensborg. De to diskuterer, hvilket parti de ville stille op for, hvis de skulle gå ind i politik - og Anders Breinholt gennemgår snigmordet på Kim Jong-nam - broderen til Nordkoreas leder Kim Jong-un.

  3: Afsnit 21 - Heimdal

  På den legendariske bodega Café Heimdal på Nørrebro har Anders & Anders slået sig ned i baren i det røg- og stemningsfyldte brune lokale. Bjarne ringer til mønttelefonen på Café Heimdal for at få fat i Tine og Anders & Anders får Flemmings opskrift på pandekager - Jørgen hører vi ikke så meget til, da han får saven. Den længe ventede quiz indledes, mens Breinholts øjne løber i vand og formiddags-øllerne går mere og mere i blodet. Vores to værter kommer i stemning og ringer til sidst med klokken.

  4: Afsnit 22 - Samtaleanlægget

  Har du altid drømt om en vodcast fra en nat-åben Bilka? Jamen, så er du kommet til det rigtige sted. Anders & Anders er taget i Fields i København, hvor Bilka har åbent 24 timer i døgnet. Lund Madsen er blevet fishet for hårdt! Natlige kunder, brandbare væsker, hamburgerryg og butikkens kaldeanlæg er blot få af denne uges ingredienser i Anders & Anders vodcast.

  5: Afsnit 23 - Eventyr Loungen

  Den ene Anders skal til Texas. Den anden Anders stoler ikke helt på, at han kan magte rejsen alene. Madsen har derfor garderet sig med CPH's sødeste lufthavnsvikarer Liva og Bettina, så han kan følge Breinholt hele vejen til gaten. Der er gode rejsetips, do's and don'ts på farten, et kig ind i den himmelske Eventyr Lounge og en mindre krise i tax free. Alt det og meget mere kan du se highlights fra i Anders & Anders vodcast afsnit 23 lige her!

  6: Afsnit 24 - Skanderborg Station

  I meditative omgivelser med en luftfugtighed på 99% er vi nu klar med den svære 24'er. Anders & Anders har skruet tempoet helt ned og decideret plantet sig i Den Botaniske Plantehave, hvor alt fra jetlag, podcast-imitationer og fremtidige karrieremuligheder bliver vendt. Og så har (intet mindre end) den legendariske telefonboksquiz endelig verdenspremiere. Se highlights lige her.

  7: Kafé Tak!

  I håbet om at gengive det legendariske radiofænomen fra Café Hack, er Anders & Anders taget på det gamle Kafé Tak (nu café Tak For Kaffe) - det var det tætteste de navnemæssigt kunne komme på. De live-udvikler en ny telefonquiz, får deres helt egen lægespecialist, og har fornemt besøg af ingen ringere end Den Korte Radioavis' speaker-Allan. Se highlight fra afsnit 25 lige her.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  Du anmelder: Anders & Anders
   1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
  Vurdering
  • Vurdér filmen

   1

   2

   3

   4

   5