Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Anders & Anders

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 1000000,-

Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

Handling:
Podcasten 'Anders & Anders' gik i luften i september 2016 efter at Anders Lund Madsen og Anders Breinholt i mange år har haft lyst til at arbejde sammen igen. Fra 2005 til 2008 lavede de to nemlig et radioprogram på P3, der hed 'De Sorte Spejdere'. Radioprogrammet blev sendt i æteren over flere år og fik en kæmpe loyal fanskare. Her flere år efter har de to gange Anders fundet sammen igen og har startet deres egen podcast, som hedder 'Anders & Anders'. Nu tager de to sammen med Blockbuster konceptet til et nyt niveau og udgiver 'Anders & Anders' satiriske ping-pong univers som en vodcast. Vodcasten er filmet under optagelserne til podcasten, - og er en ultimativ version af de sjoveste og mest seværdige momenter fra indspilningen.
 • Udgivelsesår: 2017
 • Censur:
  Ned til: Køb 1000000,-

  Pris som konfigureret: 1.000.000 ,-

  1: Afsnit 19 - Deres Excellence

  Velkommen til Anders & Anders' vodcast. En type filmet podcast. I løbet af 2017 vil de udgive 30 vodcasts, som du kan finde på Blockbuster. Anders & Anders har placeret sig på restaurant hos Fisher på Østerbro i København. Snakken om frokosten kommer temmelig vidt omkring. Blandt andet fortæller Anders Breinholt om dengang Dr. Kigge foretog en fisteloperation lige midt i hans 'Lapland'. Excellencen aka. Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen bliver ringet op, - og hvordan det går kan du se i dette første afsnit af vodcasten Anders & Anders.

  2: Afsnit 20 - Aflyttet

  Anders & Anders er skudt i vejret – nærmere betegnet op i den fredede Unionkul kran (omdøbt til Harbor House) i Københavns Nordhavn. Med udsigt over byens tage, bliver der endnu engang foretaget et opkald til Udenrigsminister Anders Samuelsen med forespørgsel om, hvorvidt Anders og Anders kan blive ambassadører i henholdsvis Reykjavik og Flensborg. De to diskuterer, hvilket parti de ville stille op for, hvis de skulle gå ind i politik - og Anders Breinholt gennemgår snigmordet på Kim Jong-nam - broderen til Nordkoreas leder Kim Jong-un.

  3: Afsnit 21 - Heimdal

  På den legendariske bodega Café Heimdal på Nørrebro har Anders & Anders slået sig ned i baren i det røg- og stemningsfyldte brune lokale. Bjarne ringer til mønttelefonen på Café Heimdal for at få fat i Tine og Anders & Anders får Flemmings opskrift på pandekager - Jørgen hører vi ikke så meget til, da han får saven. Den længe ventede quiz indledes, mens Breinholts øjne løber i vand og formiddags-øllerne går mere og mere i blodet. Vores to værter kommer i stemning og ringer til sidst med klokken.

  4: Afsnit 22 - Samtaleanlægget

  Har du altid drømt om en vodcast fra en nat-åben Bilka? Jamen, så er du kommet til det rigtige sted. Anders & Anders er taget i Fields i København, hvor Bilka har åbent 24 timer i døgnet. Lund Madsen er blevet fishet for hårdt! Natlige kunder, brandbare væsker, hamburgerryg og butikkens kaldeanlæg er blot få af denne uges ingredienser i Anders & Anders vodcast.

  5: Afsnit 23 - Eventyr Loungen

  Den ene Anders skal til Texas. Den anden Anders stoler ikke helt på, at han kan magte rejsen alene. Madsen har derfor garderet sig med CPH's sødeste lufthavnsvikarer Liva og Bettina, så han kan følge Breinholt hele vejen til gaten. Der er gode rejsetips, do's and don'ts på farten, et kig ind i den himmelske Eventyr Lounge og en mindre krise i tax free. Alt det og meget mere kan du se highlights fra i Anders & Anders vodcast afsnit 23 lige her!

  6: Afsnit 24 - Skanderborg Station

  I meditative omgivelser med en luftfugtighed på 99% er vi nu klar med den svære 24'er. Anders & Anders har skruet tempoet helt ned og decideret plantet sig i Den Botaniske Plantehave, hvor alt fra jetlag, podcast-imitationer og fremtidige karrieremuligheder bliver vendt. Og så har (intet mindre end) den legendariske telefonboksquiz endelig verdenspremiere. Se highlights lige her.

  7: Afsnit 25 - Kafé Tak!

  I håbet om at gengive det legendariske radiofænomen fra Café Hack, er Anders & Anders taget på det gamle Kafé Tak (nu café Tak For Kaffe) - det var det tætteste de navnemæssigt kunne komme på. De live-udvikler en ny telefonquiz, får deres helt egen lægespecialist, og har fornemt besøg af ingen ringere end Den Korte Radioavis' speaker-Allan. Se highlight fra afsnit 25 lige her.

  8: Afsnit 26 - Lukas Graham in concert

  Anders Breinholt og Anders Lund Madsen er rejst til Oslo for at besøge Lukas Graham på deres Europa Turné. Hvordan er det egentlig at være verdensstjerne efter at have været på tour i over 1 år? Hvad laver de egentlig inden koncerterne? Hvorfor træner Lukas to gange med sin personlige træner inden et job? Hvem er egentlig bandets største 'Rainman' og hvorfor skal man skide i en pose når man er på tour? Det og meget mere i det første af to afsnit fra Oslo Med Lukas & Co.

  9: Afsnit 27 - Bliver’ der skidt i bussen

  Anders & Anders er stadig på tour med Lukas Graham. De kører i bus fra Oslo til Malmø. Det er en tur i Europas fineste tour busser. Hvad er der egentlig sket i band bussen? Oplev en nattelig samtale mellem 4 mennesker der stikker mere og mere af som natten skrider frem og rommen gør sin indvirken. Der ringes til Statministeren der er på besøg hos Trump og Andreas Mogensen redder dem igen. Lukas har mødt en dansk prins og hvilken privatadresse er det Lukas har på Google? Mød også direktøren for det hele, Jackie Lukas assistent og meget mere... Puha... Det bliver langt, men virkelig virkelig hyggeligt og det hele værd.

  10: Afsnit 28 - Hænderne op - En arbejdsplads i Danmark

  Anders & Anders er tilbage efter påskeferien. Der optages hos de søde mennesker på Politistationen på Hovedbanegården i København. Mød Martin i skranken & Connie der har været i Politiet siden 1988 og nu styrer gulvet hårdt! Hør også, hvorfor de burde have søgt aktindsigt, lær' hvordan du ikke skal forfalske en 1000 kr seddel og hvorfor Breinholt ikke sov i forrige afsnit…

  11: Afsnit 29 - Fistel-Matematik

  Afsnittet er optaget på et stille kontor en onsdag aften på Østerbro i København. Breinholt vil have sig en handicap p-plads. Telefonboks quizzen kører igen med mindre held, men så er det godt at Anders & Anders husven, Lægesekretæren Mona er vågen.

  12: Afsnit 30 - Hænderne op - Hos Anders

  Den store 30´er... Er optaget på beværtning 'Hos Anders' i Aarhus Midtby. Foran et oplagt publikum får Anders & Anders besøg af det fineste Aarhus har at byde på, Thomas Helmig. Vi fejrer Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad og hører om seksuelle debut’er.

  13: Afsnit 31 - Japansk Vakuum – en god idé?

  Anders & Anders har en stille dag på kontoret. Madsen er netop kommet hjem fra Færøerne og har pølse med. Kondo er halvt japaner og det kommer der en længere diskussion ud af og så er der en lang snak om man egentlig kan blive vakuumpakket som menneske.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer