Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Sniper

2 timer 12 minutter
7.3
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Chris Kyle fra den amerikanske flådes specialstyrker sendes til Irak med den ene mission at beskytte sine våbenbrødre. Med den største præcision redder han utallige liv på slagmarken. Hans ry vokser imidlertid også bag fjendens linjer, hvor der bliver sat en pris på hans hoved, og det gør ham til oprørernes primære mål. Han står desuden over for en helt anderledes kamp på hjemmefronten, hvor han prøver at være en god ægtemand og far fra den anden side af jordkloden.
Trailer:

American Sniper - et autentisk krigsdrama

Filmen er et amerikansk krigsdrama fra 2014, der bygger på sande hændelser og tager udgangspunkt i bogen American Sniper: Selvbiografien af den mest dødbringende snigskytte i den amerikanske hærs historie af Chris Kyle. Førnævnte er finskytte i hæren, den bedste af sin slags, og bliver dermed af fire omgange udstationeret i Mellemøsten - nærmere betegnet i Irak. I filmen følger vi texaneren, Chris Kyle, som bliver spillet af Bradley Cooper og hans evige dilemma mellem familien, pligtfølelse over for sit land og en krig, der tilsyneladende ingen ende vil tage. Vi får også et indblik i, hvad der sker, hver gang han kommer hjem, og hvordan både han selv, men også resten af familien håndterer og kaperer de sår, der kommer på sjælen, når et familiemedlem har været midt i et af verdens brændpunkter. Det er en stærk, rørende og til tider nervepirrende film, der formår at vise et fint billede af krigens ofre på begge sider. Clint Eastwood har endnu engang formået at lave et mesterværk, og Bradley Cooper leverer en overbevisende præstation i hovedrollen som Chris Kyle. Ud over Cooper ses også skuespilleren, Sienna Miller, som spiller rollen som Chris Kyles hustru Taya. Filmen blev nomineret til i alt 4 Oscars - i kategorierne Årets bedste film, Bedste manuskript, Bedste mandlige hovedrolle og Bedste lyd. Derudover er den Clint Eastwoods største salgssucces til dato.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen American Sniper er bygget på en sand historie?, Vidste du, at den rigtige Chris Kyle sagde, at hvis der engang var en, der skulle lave en film om ham, skulle det være Clint Eastwood og ingen anden. Og sådan blev det.

Goofs

I baren, hvor Chris møder sin kone, bliver der serveret Fireball Whisky, men denne whisky kom ikke frem før 2011 - 2012. Da Chris bliver gift, bærer han en guldring, men senere i BBQ-scenen har han i stedet en sølvring på.

Citat

"I wanted to be a cowboy, but I did that and felt I needed something more." , "If you think that this war isn't changing you you're wrong. You can only circle the flames so long.", "I'm not redneck; I'm Texan!"

Se American Sniper på BLOCKBUSTER

Har du endnu ikke set den uhyre spændende film om finskytten, Chris Kyle, så har du muligheden nu. Lej American Sniper, eller køb American Sniper her hos Blockbuster. Vi har masser af nye film i vores store udvalg, der bare venter på at blive set af filmelskere som dig. Tag selv et kig, og læs mere på http://blockbuster.dk/om. Du behøver intet abonnement, du betaler kun for det, du køber, og vores priser er naturligvis fordelagtige - især med billige priser på vores premierefilm.

Filmen American Sniper er et autentisk krigsdrama, der handler om Chris Kyle fra Texas, der den dag i dag stadig er den skarpeste finskytte i den amerikanske hærs historie. Find den hos Blockbuster.

Læs mere om American Sniper
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 2 timer 12 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer