Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Made

1 timer 52 minutter
7.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I det sidste årti af Den Kolde Krig involverer CIA sig i en række lyssky operationer mod kommunistiske partisangrupper og et enkelt revolutionært styre i Mellemamerika - sandinisterne i Nicaragua. Det bliver chancen for den dristige pilot Barry Seal. Den ene vej flyver han illegale våben til Contra-oprørerne i Nicaragua uden om de amerikanske myndigheder. Den anden vej flyver han kokain for de colombianske narkokarteller. På den ene side en sand patriot, på den anden side en narkosmugler. Men det gør ikke noget, når man er på de godes side. Barry Seal bliver styrtende rig. Hans elskede kone Lucy og deres børn lever i luksus, og de mange penge, der strømmer til den lille flække Mena i Arkansas, gør dem populære i lokalsamfundet, som til gengæld ikke stiller spørgsmål til, hvad den livlige trafik fra Seals private lufthavn handler om, og ser igennem fingre med, at CIA træner Contra-partisaner på en base i nærheden. American Made er baseret på virkelige hændelser.
Trailer:

American Made er en film baseret på en utrolig men sand historie. Vi følger i filmen historien om Barry Seal, en amerikansk pilot som arbejder for CIA i narkobranchen i 80'erne.

American Made er en utrolig men sand historie

American Made er en amerikansk film med storslående Tom Cruise i hovedrollen som piloten Barry Seal. Filmen er baseret på en utrolig, men sand historie om netop Barry Seal som arbejdede for CIA i 1980'erne i narkobranchen hvor han skal fløj over Centralamerika for at fotografere landskaber. Barry Seal var pilot og Tom Cruise er ligeså. Tom Cruise laver selv flyvningerne gennem filmen. Barry Seal har tidligere været involveret i smugling af cubanske cigarer og man følger i filmen hvordan hans arbejde i CIA leder ham til narkokartellet Medellin Cartel som også bliver associeret med Pablo Escobar. Medellin Cartel havde brug for en mand med Barry Seals evner og han bliver derfor involveret i narkosmugling, våbenhandel og hvidvaskning af de mange penge som flyder alle vegne. Gennem sit arbejde i kartellet får han hurtigt titlen 'Gringoen som altid leverer'. CIA lukker øjnene for hans aktiviteter og Barry bliver rigere og rigere. Pengene flyder alle vegne og det bliver et problem for ham at få den vasket hvide, FBI kommer på sporet af ham og CIA beskytter ham ikke da han bliver arresteret. Barry er gift med Lucy (Sarah Wright) som han også har to børn med og en tredje på vej. Hvad skal der mon blive af familien når Barry er arresteret af FBI og ikke længere har sin vanlige beskyttelse fra CIA.

Vidste du at?

Trivia

Filmens manuskript var i 2014 på listen over mest vellidte filmmanuskripter som endnu ikke er var i produktion. Siden august er Tom Cruise set i områder i Medellin i Columbia og andre colombianske byer hvor Barry Seal opholdt sig under sit arbejde for Medellin Cartel.

Goofs

Da Barry tages med på en tur i Columbia i en helikopter er døren åben og gennem vinduet i døren kan man se starten af adressen på hjemmesiden for helikopteren. Man kan se at der står www., men www blev først tilgængeligt i 80'erne.

Citat

Barry Seal: Jeg er gringoen der altid leverer. Barry Seal: Det handler ikke om om plads, det handler altid om vægt. Hvis nogen finder ud af det, venner, familie, selv Lucy, hun hedder Lucy ikke? Det vil være et problem.

American Made fantastisk film om Barry Seal.

Køb American Made hos os og se filmen ligeså mange gange du ønsker. Hos os betaler du kun for det du ser og er ikke fanget af et abonnement. Er du vild med Tom Cruise og vil se ham flere gange i en fantastisk rolle så køb filmen. Vil du bare se den en enkelt gang sammen med vennerne så lej American Made hos BLOCKBUSTER. Her vælger du selv blandt mere end 9000 titler og betaler kun for lige netop det du har brug for.

Læs mere om American Made
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 52 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer