Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Horror Story

Sæson 6
10 afsnit
Ned til: Køb 169,-

Pris som konfigureret: 169 ,-

Pris som konfigureret: 169 ,-

Handling:
Velkommen til sjette sæson af den kultlignende antologiserie American Horror Story. Serien har hver sæson et forskelligt cast, men mange skuespillere går igen i nye roller. I sæson 6 kan du blandt andre møde Cuba Gooding Jr. og Sarah Paulsen, som også spillede sammen i den anmelderroste antologiserie 'American Crime Story: The People v. O. J. Simpson'. Matt og Shelby, et par fra Los Angeles, flytter fra byen og ind i et mystisk hus i North Carolina, hvor mærkelige ting begynder at ske.
Ned til: Køb 169,-

Pris som konfigureret: 169 ,-

1: Chapter 1

Matt og Shelby, et par fra Los Angeles, flytter fra byen og ind i et mystisk hus i North Carolina, hvor mærkelige ting begynder at ske.

2: Chapter 2

Mens familien Miller lærer om deres nye hus' historie, falder Lee ind i gamle vaner og hendes datter, Flora, får sig en ny ven.

3: Chapter 3

Jagten på Flora fortsætter mens situationen bliver mere og mere dyster. Familien Miller taler med en paranormal ekspert for at få hjælp til deres problem.

4: Chapter 4

Shelby og Matt reddes af en person, der kan hjælpe dem med at finde Flora. Vi finder ud af mere om kolonisten og heksen.

5: Chapter 5

The Butcher og hendes følge ankommer til huset, med hensigten om at dræbe Matt og Shelby, som reddes af en usandsynlig allieret. Husets oprindelse afsløres.

6: Chapter 6

Efter at have afsluttet showet 'Mit Roanoke Mareridt', skaber producenten et opfølgende show kaldet 'Retur til Roanoke', og tager skuespillerne fra det tidligere show og virkelighedens Shelby, Matt, og Lee, tilbage til huset.

7: Chapter 7

Audrey, Lee og Monet befinder sig i alvorlig fare, da de søger efter Rory. Agnes kommer tilbage for at hævne sig. Matt og Shelby håndterer konsekvenserne af deres situation.

8: Chapter 8

Audrey, Monet og Lee er fortsat gidsler hos familien Polk, mens Shelby og Dominic prøver at komme i tanke om en måde at undslippe The Butchers vrede tilbage i huset.

9: Chapter 9

En ny skuespiller møder op til huset på Sidneys anmodning. Tre unge mennesker tager ind i skoven for at optage historien om blodmånen huset til en reportage på internettet. Imens er Lee, Monet og Audrey forsat på flugt.

10: Chapter 10

Lee Harris, den eneste overlevende af 'Retur til Roanoke: Tre Dage i helvede', accepterer et interview live på tv, i programmet Lana Winters Special.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer