Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Horror Story

Sæson 4
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Elsa Mars ejer en gruppe menneskelige freaks, der i 1952 rejser til den søvnige lille landsby Jupiter i Florida for at overleve. Blandt hendes kunstnere er der en tohovedet telepatisk tvilling, en skægget dame, en følsom stærkmand og hans 3-brystede kone. Men mørke kræfter truer eksistensen af både landsbyfolk og freaks. Jessica Lange spiller hovedrollen som Elsa Mars i denne sæson af American Horror Story. På rollelisten finder vi ellers Sarah Paulson, Michael Chiklis, Evan Peters og Emma Roberts.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Monsters Among Us

Elsa ansætter de siamesiske tvillinger Bette og Dot, hvis mor er blevet myrdet, i håbet om at redde freakshowet.

2: Massacres and Matinees

En morder er på fri fod, så politiet holder ekstra øje med Jupiter, og Elsa ansætter den stærke mand Dell til at stå for sikkerheden uden at kende til hans mørke baggrund.

3: Edward Mordrake (1)

Til stor irritation for Elsa afviser medlemmerne af freakshowet at optræde til Halloween af frygt for at blive hjemsøgt af freakspøgelset Edward Mordrake.

4: Edward Mordrake (2)

Mordrake prøver at få en freaksjæl med i sin spøgelsestrup, hvilket får Elsa til at afsløre sin fortid, og Jimmy og Maggie har et voldsomt opgør med Twisty.

5: Pink Cupcakes

Stanley går i gang med sin morderiske plan, mens Gloria skjuler beviser på Dansys blodige forbrydelser. Og Desiree finder ud af, at hun ikke er, hvad hun ser ud til at være.

6: Bullseye

Elsa øver sig på sit knivkasternummer inden sit kommende tv-show, og på Mott Manor erklærer Dandy sin kærlighed til Bette og Dot.

7: Test Of Strength

Efter at have hentet tvillingerne spekulerer Jimmy over Dandys forbindelse til klovnemordene, mens kvinderne i freakshowet konfronterer den morderiske Dell.

8: Blood Bath

Mordet på Ma Petite fører til et sammenstød mellem Ethel og Elsa, og Gloria prøver at redde Dandy, mens Jimmy bliver venner med showets nye freak.

9: Tupperware Party Massacre

Efter et positivt budskab fra Maggie fortsætter Dandy sine myrderier, men en trist og fuld Jimmy har svært ved at gennemføre et dødsdømt tupperwareparty.

10: Orphans

Saltys død skaber problemer for Pepper, og får Elsa til at afsløre freakshowets historie. Tvillingerne prøver at hjælpe Jimmy, da han arresteres for mord.

11: Magical Thinking

Mens Elsa gør sig klar til at flytte, bliver yvillingerne forført af en talentfuld tryllekunstner med en uhyggelig fortid.

12: Show Stoppers

Efter Maggie afslører, at Stanley er en morderisk svindler, planlægges en brutal hævn, og Elsa hjælper Jimmy med at vænne sig til sin nye misdannelse.

13: Curtain Call

I Elsas fravær overtager Dandy showet. Det fører til en katastrofe, og efter en uheldig start i Hollywood for Elsa vender lykken på uventet vis.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer