Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Gods

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Da Shadow Moon bliver løsladt fra fængslet, møder han den mystiske Mr. Wednesday, og en storm er under opsejling. Shadow føler sig rastløs efter sin kones død og bliver ansat som Mr. Wednesdays bodyguard. Pludselig befinder han sig i en skjult verden, hvor magi er virkelighed, og hvor de gamle guder frygter for deres position i takt med de nyeguders voksende magt, og hvor Mr. Wednesday er i gang med at opbygge en hær, som skal genvinde det, han har mistet.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Bone Orchard

Da Shadow Moon bliver løsladt fra fængslet et par dage for tidligt på grund af sin kones død, møder han den gådefulde Mr. Wednesday og bliver ansat som hans bodyguard. Shadow bliver angrebet på sin første arbejdsdag og finder hurtigt ud af, at hans nye rolle sandsynligvis er mere omfattende, end han først troede.

2: The Secret of Spoons

Da Mr. Wednesday begynder at rekruttere til den kommende kamp, rejser Shadow Moon med han til Chicago og går med til at kaste sig ud i et meget risikabelt spil med den gamle, slaviske gud, Czernobog.

3: Head Full of Snow

Shadow sætter spørgsmålstegn ved betingelserne for sin ansættelse, da Mr. Wednesday informere ham om sin plan om at røve en bank - for enhver hær har naturligvis brug for en finansieringskilde. Bedst som Shadow tror, hans liv ikke kan blive mere kompliceret, vender han tilbage til sit motelværelse og gør en overraskende opdagelse.

4: Git Gone

Lauras liv og død bliver udforsket i spændet mellem fortid og nutid ? hvordan hun mødte Shadow, hvordan hun døde, og hvordan hun lige præcis kom til at sidde på kanten af hans seng på motelværelset.

5: Lemon Scented You

Shadow forsøger at redde trådene ud med sin afdøde og utro kone, men den følelsesfulde genforening bliver afbrudt, da han og Mr. Wednesday bliver kidnappet af de nye guder.

6: A Murder of Gods

Shadow og Mr. Wednesday er på flugt fra de nye guder og søger sikkerhed hos en af Mr. Wednesdays ældste venner, Vulcan, ildens og smedekunstens gud.

7: A Prayer for Mad Sweeney

Lauras korte genforening med Shadow slutter alt for hurtigt. For at finde vej tilbage til livet og tilbage til Shadow, slutter hun sig sammen med en usandsynlig rejsemakker. Mad Sweeneys lange, snoede og ofte tragiske fortid bliver udforsket.

8: Come to Jesus

På kanten til krigen må Mr. Wednesday rekruttere endnu en af de game guder: Ostara, daggryets gudinde. Men for at vinde hende over, skal de gøre et godt indtryk, og det er her, Mr. Nancy kommer ind i billedet.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer