Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Crime Story

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Den store Emmy-vinder 2016. Flere af skuespillerne tog en pris med hjem fra prisoverrækkelsen og serien vandt i kategorien "Bedste miniserie". Serien ser nærmere på nogle af historiens mest berømte kriminelle. Første sæson handler om O.J. Simpson-sagen. Det episke drama afslører nye indblik i den kontroversielle mordefterforskning og retssagen, der blev en mediesensation.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 149,-

  Pris som konfigureret: 149 ,-

  1: From the Ashes of Tragedy

  Mordene på Nicole Brown Simpson og Ronald Goldman leder LAPD på sporet af O.J. Simpson.

  2: The Run of His Life

  O.J. og hans hvide Bronco mangler, og Robert Shapiro og Robert Kardashian må arbejde hårdt på at redde situationen.

  3: The Dream Team

  Marcia Clark meddeler, at O.J. Simpson er blevet sigtet. Robert Shapiro søger råd hos F. Lee Bailey og sammenstykker en provokativ strategi. Mens Shapiro begynder at sammensætte 'The Dream Team', må han overbevise O.J. om at ansætte Johnnie Cochran.

  4: 100% Not Guilty

  Johnnie Cochran medbringer en energi, der forvandler sagens gang. Mens juryvalget står på, opsøger både anklager og forsvarer bistand fra eksperter, der vender tilbage med nogle overraskende resultater. I mellemtiden udgiver Faye Resnick en udleverende bog, der komplicerer retssagen.

  5: The Race Card

  Som retssagen begynder, står Christopher Darden og Johnnie Cochran ansigt til ansigt i retten. Chris er i tvivl om Mark Fuhrmans virke som vidne. Juryen besøger gerningsstedet.

  6: Marcia, Marcia, Marcia

  Mens Marcia Clark jonglerer mellem sit privat- og arbejdsliv, begynder hun at mærke den offentlige meningsdannelse af hendes tilstedeværelse.

  7: Conspiracy Theories

  Den berygtede 'live' afprøvning af handskerne nærmer sig, mens både forsvaret og anklagemyndigheden står overfor forhindringer inde i og uden for retssalen.

  8: A Jury in Jail

  Juryen bliver mere og mere trætte og rastløse som sagen fortsætter. I mellemtiden jonglerer forsvaret med tanken om at lade OJ blive afhørt.

  9: Manna from Heaven

  Johnnie Cochran og F. Lee Bailey tager på tværs af landet for at få fat i Mark Fuhrmans bånd.

  10: The Verdict

  Sagens sidste udsagn er givet, og juryen skal afgøre dommen. Dommens virkninger fremhæves til begge sider, samt for samfundet.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer