Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

American Assassin

1 timer 48 minutter
6.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Den unge Mitch Rapp tager - efter at have mistet sin forlovede i et terrorangreb - på en hævntørstig menneskejagt for at optrevle et globalt netværk af terrorister. Rapp er på CIA's radar og bliver en del af deres hemmelige agentprogram, Orion, der styres af den hårdhudede CIA-officer Stan Hurley. Men inden Rapp kan færdiggøre sin træning, sendes han og Hurley af sted på en altafgørende mission for at opspore 15 kilo sprængfarligt plutonium og stoppe terroristen Ghost, der truer med at starte en ny verdenskrig. American Assassin er baseret på Vince Flynns romanserie om agenten Mitch Rapp fra CIAs terrorbekæmpelsesenhed.
Trailer:

Her er en actionfilm, som er plukket fra øverste hylde. Filmen American Assassin har alt det, som vi ønsker af en rigtig god actionfilm, der er nemlig fart over feltet fra start til slut.

Terrorismen viser igen sit grimme ansigt i American Assassin

Terrorisme har, siden USA blev ramt hårdt 11. september, fyldt meget. American Assassin er en film, som bygger videre på de personer, som mærker terrorens grimme ansigt på egen krop. Mærket på krop og sjæl efter at have mistet sin kæreste, vælger denne unge mand at kaste sig over træning for at kunne gøre en forskel i en verden, som har været hård. Hans træning til at være en del af et anti-terrornetværk er hård og ubønhørlig, men hans minder om kærestens død og hans egne skader er med til, at han kan pine sig gennem den hårde træning. Træningen bliver forestået af den meget gnavne, tidligere Navy Seal, spillet af Michael Keaton. Den unge mand, som skal gennem træningen, er spillet af Dylan O`Brian, så til dem, som mener, alle film skal have en smuk, ung helt, de får deres ønske opfyldt. Filmen viser råt for usødet den barske verden, som det er at være en del af antiterror, og de midler, som både terroristerne og dem, som bekæmper den, er nødt til at tage i brug for at bekæmpe den. Det er ikke en film for de yngste i familien, men en film som er hård samt rå, og der er fart på alle dele af filmen, ikke kun det fysiske, men også det mentale. Historien i filmen står på skuldrene af de mange film om terror, som er kommet ud i de sidste par år.

Vidste du at?

Trivia

Det var oprindeligt Chris Hemsworth, som skulle have spillet den unge mand, der mister sin forlovede i et terrorangreb, men da han var optaget andre steder, måtte producenterne søge andre græsgange. Andre skulle på rygteplan være tilbudt rollen, men det er ikke bekræftet.

Goofs

Der er flere ting i filmen, som ikke helt stemmer overens med virkeligheden, men en af dem er, at et badekar bliver fyldt på under et minut, og at den bygning, der bliver henvist til i filmen, ikke er den iranske ambassade, men en helt anden bygning.

Citat

"Patriotism exists because people like you and people like me need a higher cause. Something bigger than us", siger Stan Hurley. En forklaring på, hvorfor der er mennesker, som vælger at give det dyrebareste de har, deres liv, for deres fædreland.

American Assassin, underholdning så du sidder på kanten af stolen

Hvis du er til action, som den skal være, hæsblæsende og med mange flotte effekter, så køb American Assassin. Hvis du derimod er i tvivl, om det kan være en film, som er noget for dig, så skynd dig at lej American Assassin hos Blockbuster, og så kan du hurtigt finde ud af, om det er en film, du bør købe. Det er jo med at være sikker i sin sag, men vi ved dog, at det er en film, som vil være populær hos publikum.

Læs mere om American Assassin
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 48 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer