Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Alt eller intet

1 timer 33 minutter
6.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Hvad hvis du ikke måtte røre noget i den virkelige verden? Aldrig trække frisk luft, føle solen i ansigtet eller kysse nabodrengen? Maddy er en klog, nysgerrig og fantasifuld 18-årig pige, som lider af en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke må forlade det hermetisk lukkede hjem. Men det stopper ikke nabodrengen Olly. De kommunikerer med sms'er, ser på hinanden gennem ruden og skaber et dybt bånd. Maddy er desperat for at opleve verden udenfor og sammen med Olly er hun villig til at ofre alt - også selvom det kan få skæbnesvangre konsekvenser. Alt eller intet er baseret på Nicola Yoons ungdomsroman Everything, Everything.
Trailer:

Filmen " Alt eller Intet" handler om den 18 årige teenager Madeline, som lever isoleret i hjemmet med sin mor. Hun bliver behandlet for en immun sygdom, og må ikke forlade huset. Forholdet til naboen Olly ændrer livet for Madeline fuldstændigt.

I "Alt eller Intet" forvandler forelskelsen den sygdomsramte Madeline's liv.

I teenage dramaet " Alt eller Intet" følger du livet om den 18 årige Madeline, som angiveligt lider af immun sygdommen "SCID" . Madeline bor sammen med sin mor Pauline. Broderen og faderen døde i en bilulykke nogle år tidligere. Maddy, som pigen kaldes, har kun to venner: sygeplejersken Carla og hendes datter Rosa. Maddy har aldrig været udenfor, idet sygdommen bevirker at hun ikke kan bekæmpe bakterier eller tåle infektioner. Dog har hun mange hobbyer, for eksempel at læse bøger, men hun drømmer om at kunne opleve livet udenfor, især ønsker hun at komme til havet. En dag får hun øje på naboens søn Olly. Hun får hans mobilnummer, idet han skriver det på vinduet fra hans værelse. Herefter starter deres venskab. En dag, hvor moderen ikke er hjemme, giver Rosa tilladelse til, at Olly kan komme ind i huset, så de kan tale sammen personligt. De bliver efterfølgende forelskede, og en dag løber Maddy overtil ham med to flybiletter til Hawaii, som hun har købt. De kommer afsted med flyet og er meget lykkelige på ferien. De bader i havet og nyder kærlighedens glæder. En morgen bliver Maddy syg, og kommer på hospitalet. Da hun vågner op, er hun hjemme igen, og må ikke længere mødes med Olly. Efter noget tid får Maddy et opkald fra lægen i Hawaii, der meddeler, at hun ikke har nogen tegn på sygdommen "SCID". Senere bliver Maddy genforenet med Olly, og hun tilgiver sin mor for at have løjet om sygdommen.

Vidste du at?

Trivia

Har du læst bestseller bogen af Nicola Yoon først , som "Alt eller Intet" er baseret på, er der nogle uoverensstemmelser, som muligvis kan være til gene. For eksempel i filmen har Olly brune øjne, men i bogen er hans øjne så blå som havet.

Trivia

I filmen siger Madeline's mor at Olly burde blive klippet, men i bestseller bogen, står der, at han er klippet skallet. I øvrigt omhandler bogen Olly's liv i hans eget hjem og forholdet til sin far meget mere end i filmen.

Citat

"Jeg er villig til at ofre alt for blot at opleve en perfekt dag" - Dette citat er vigtigt, fordi det fortæller om det afsavn Madeline oplever ved ikke at måtte forlade sit eget hjem. Da hun opdager, at hun intet fejler, må man forestille sig, at dette vækker overvældende følelser.

Se "Alt eller Intet" og oplev den dramatiske kærlighedshistorie

Denne film er meget rørende, og mange voksne mennesker vil ligeledes som teenagere nyde den fuldt ud. Familie dramaer er et tema, der berører mange mennesker verden over, både psykisk vold og fysisk vold. Dog bliver man overvældet af mange positive og ærlige mennesker i filmen, som gør, at problemerne bliver løst lidt af gangen. Lej Alt eller Intet ved Blockbuster til en romantisk aften. Et alternativ - køb Alt eller Intet, på den måde kan du se filmen igen, når du får den passende aften til det.

Læs mere om Alt eller intet
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer