Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Allied

2 timer 01 minutter
7.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
De to spioner Max Vatan og Marianne Beausejour bliver under 2. Verdenskrig hyret til at slå en tysk embedsmand ihjel. Under missionen forelsker agenterne sig, og da de vender tilbage til London, er ønsket at starte en familie og blive gift. Idyllen forsvinder hurtigt, da Max bliver kontaktet af efterretningstjenesten, der præsenterer ham for en ubehagelig nyhed om sin elskede. Er hun til at stole på? Eller arbejder hun i virkeligheden for fjenden? Max bliver tvunget til at lægge en fælde for hende for at finde frem til sandheden.
Trailer:

Allied er et virkelig spændende og ikke mindst vellavet drama med Anden Verdenskrig som ramme for historien. Pitt og Cottilard spiller begge overbevisende sammen. Lej eller køb filmen her på Blockbuster.dk.

Allied - et spændende drama om kærlighed og krig

Filmen tager os tilbage til 1942, hvor Anden Verdenskrig raser. Agenten og faldskærmssoldaten Max fra Royal Canadian Air Force bliver kastet ned et sted over ørkenen udenfor Casablanca i Marokko. En bil kører ham til byen, hvor han har fået ordre om at mødes med den franske Marianne Beuséjour. En dygtig parisisk skønhed som er medlem af den franske modstandsbevægelse. De to har sammen fået en mission om at myrde den tyske ambassadør i Casablanca, og som led i missionen må de overbevise alle om, at de er et meget forelsket ægtepar, så ingen fatter mistanke om deres sande identitet. Alt imens at de skal forberede sig intenst til selve aftenen, hvor angrebet skal finde sted. Efter angrebet flygter Max og Marianne sammen til England, hvor de vil fortsætte deres liv sammen. En dag modtager Max dog et yderst alarmerende opkald fra Secret Service Divisionen. De informerer ham om, at de har en mistanke om, at Marianne er alt andet end den person, Max tror, hun er. Men hvem skal man tro på, når der er krig? Allied er en spændende film med et rigtig godt plot og et uforudsigeligt twist. Brad Pitt og Marion Cottilard spiller overbevisende sammen i dette drama, og der er action og kærlighed for alle pengene. Se selv hvis du enten lejer eller køber filmen på blockbuster.dk.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at dette er Brad Pitts fjerde Anden Verdenskrig film, han medvirker i? Vidste du, at franske Marion Cottilard hjalp Brad Pitt med at lære de franske replikker i filmen? Vidste du, at det er instruktøren Robert Zemeckis 18.film, han instruerer?

Goofs

Brad Pitt skal forestille at være canadier, men i en af scenerne udtaler han løjtnant på amerikansk i stedet for britisk/canadisk engelsk - loo-tenant i stedet for lef-tenant. I en af scenerne skal ørkenen forestille at være lige ved Casablanca, men det er ca. 2 timer væk.

Citat

S.O.E. Official: "Commander, tell me about your wife.Max Vatan: We met at Casablanca, where together we assassinated the German ambassador. She's a mother of my child.S.O.E. Official: We believe your wife is a double agent." "There's a thing called the soul. I've looked into her soul."

Allied kan du se hos BLOCKBUSTER

Køb Allied eller lej Allied hos blockbuster.dk næste gang du er i humør til underholdning i særklasse. Her har vi film for enhver - store som små - og til enhver filmhyggeaften. På Blockbuster.dk kan du læse om alle vores film - premierefilm som klassikere og ikke mindst om vores altid mange kundefordele for dig. Her hos Blockbuster kører vi ikke med abonnement, så du betaler kun for det, du ser. Bliver det bedre end det?

Læs mere om Allied
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 01 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer