Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Alle for tre

1 timer 37 minutter
5.3
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Robert Prisen 2018 - Blockbuster Publikumsprisen; Mick Øgendahl og Rasmus Heide: Blockbuster Publikumsprisen; Robert Prisen 2018: Rasmus Heide
Handling:
Brødrene Timo og Ralf er stadig i gang med små fupnumre for at skaffe lidt kontanter her og der. Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og deres far Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke veteranmotorcykel. Arnos ukendte arving har dog sin egen agenda, så for at holde sammen på familien må Timo og Ralf infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven, lokke deres ven Nikolai tilbage i folden og lære at samarbejde med deres nyfundne søster - alt sammen for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato.
Trailer:
Robert Prisen 2018 - Blockbuster Publikumsprisen; Mick Øgendahl og Rasmus Heide: Blockbuster Publikumsprisen; Robert Prisen 2018: Rasmus Heide

Alle for tre fortsætter i udlandet

I Alle for tre fortsætter serien med Timo og Ralf, som stadig forsøger at score den store gevinst på diverse svindelnumre og indbrud. Deres liv ændrer sig dog markant, da deres far, Arno, pludselig afgår ved døden. Efter farens død viser det sig, at deres bror, som de ikke kendte til, er den eneste arving til Arnos dyre, gamle motorcykel. Denne bror er bosat i Italien, og Timo og Ralf rejser derfor til Italien i forsøget på at opspore den værdifulde motorcykel. Deres planer forpures dog, da det viser sig, at Kim ikke er deres bror, men derimod deres søster, og da det viser sig, at motorcyklen er blevet indraget af den magtfulde mafiaboss og pelsavler i byen. Timo, der mener, at det er en dum ide at forsøge at stjæle motorcyklen, synes, at de bare skal tage tilbage til Danmark. Men da han har brug for kontanter til at betale børnepenge til Lonnie, ender han med at være med på deres planer. Det vil kræve kreativitet og planlægning, hvis Timo, Ralf og Kim skal have en chance for at kunne stjæle den værdifulde motorcykel tilbage, da pelsavleren, Signore Pelliccias, har den parkeret svært bevogtet på sin pelsfarm og desuden planlægger at give den i gave til sin søns bryllup. Se i filmen, om det lykkes trioen af stjæle motorcyklen.

Vidste du at?

Trivia

Alle for tre filmen, hvis historie udspiller sig i Italien, er faktisk filmet i Kroatien. De scener, som skal foregå i Italien i filmen, er filmet i den kroatiske by, Istrien, som har mange af de samme kendetegn som Italienske bjerglandsbyer og var derfor egnet til at udgøre filmen optagelsessted.

Goofs

Selvom Alle for tre i det store hele er en sjov og underholdende film, er det ikke alle replikker og jokes, som der virker lige godt. Der er enkelte replikker, som er for platte, men ud over dette er resten af filmen en sublim blanding af humor og komedie.

Citat

Der er mange gode citater og kommentarer i filmen, som er med til at gøre filmen sjov og komisk. Blandt andet kan Ralf, spillet af Mick Øgendahl, ikke forstå, hvorfor marmelade hedder 'Marmellata': "Det er egentlig sjovt, det hedder Marmellata, når det smager fuldstændig ligesom syltetøj".

Spændende kupforsøg i sjove Alle for tre

Der er et væld af gode grunde til at se den nye film, Alle for tre. Den perfekte blanding af humor, komik og til tider action gør denne film meget underholdende. Billetsalget til denne film taler da også for sig selv, idet filmen har været meget populær. Det kan derfor bestemt anbefales at se denne film med fx vennerne eller kæresten derhjemme. Lej Alle for tre hos BLOCKBUSTER, se den med det samme, eller køb Alle for tre, hvis du bare må have den i din samling.

Se Rasmus Heides nyeste film, Alle for tre, hvor brødrene Timo og Ralf vender tilbage med nye replikker og planer. Det er stadig med Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl i hovedrollerne, og underholdningen er stadig i top!

Læs mere om Alle for tre
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 37 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.3

  Brugernes anmeldelser

  07/01/2018 : Kasper Andersen
  Sjov og underholdende film
  Ganske god komedie. Desværre ikke på højde med de to tidligere film. Det virker til denne 3. og sidste fil i rækken, har tabt pusten. Både i handling og jokes.
  Perfekt som tømmermandsfilm. Kan ses som familiefilm.
  12/09/2017 : Jannick Hesselbjerg
  Fed film
  Den er bare så morsom,
  Var inde og se den i Slagelse biograf

  Er hver at se igen

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer