Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

All Eyez On Me

2 timer 14 minutter
5.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Tupac Shakur er en af de bedst sælgende artister nogensinde. Han blev født ind i en uretfærdig og voldelig verden, men det gav ham en stemme, og jo mere den blev undertrykt, jo højere lød den. Tupac blev rig og berømt for sine rim og den aggressive gangster rap-persona, men det bragte ham i skudlinjen for politikere, politiet og østkystrapperne, der lå i blodfejde med vestkystrapperne om dominans på rapscenen. Tupac døde i en regn af kugler – et offer for den vold, han rappede om. Mordet er aldrig blevet opklaret. All Eyez On Me fortæller den dramatiske historie om den legendariske rapper.
Trailer:

All Eyez On Me fortæller historien om den amerikanske rapper 2Pac, hans opvækst, hans karriere og om mordet på ham, der rystede ikke kun musikverdenen. Et drab, der til dato endnu ikke er opklaret.

All Eyez On Me - hele historien om 2Pac

Har du har set Straight Outta Compton, der fortæller historien om NWA, så ved du, at 2Pac optræder kortvarigt, mens han er i gang med at indspille sit mest kendte hit, California Love. Det var fra hans tid hos Death Row Records sammen med Suge Knight. I filmen All Eyez On Me, er det ikke kun en birolle og en lille bid af hans interessante liv og lige så spændende musik du får, men hele historien om denne kunstner, der var mere end bare musiker. Det er hele den historie, du kender, men også alt det, du ikke vidste var med til at skabe mennesket og legenden 2Pac. Det er den aggressive stil i hans musik, der gjorde, at det var en mand med mange fans, men samtidig en mand med tilsvarende mange fjender. Der er altid en grund til at et menneske laver musik som hans. En opvækst i en hård verden, der i sidste ende former mennesket. Det sidst der første til, at han blev skudt ned på klods hold i sin bil i 1996. Et drab, der rystede hele verden, ikke mindst fordi det aldrig er lykkedes at finde dem, der var skyldige i det. Selvom rappen har ændret sig, og selvom 2Pac synes en menneskealder siden, så er det en film, der i dag er meget aktuel.

Vidste du at?

Trivia

Skuespilleren Demetrius Shipp Jr, der har hovedrollen i All Eyez On Me blev opfordret til at søge netop denne rolle af en ven, fordi denne ven syntes hans lighed med 2Pac var slående. Se for dig selv, for der er virkelig noget om snakken.

Goofs

Det er næsten ikke muligt at lave en film, uden der optræder "goofs". I All Eyez On Me kan der til tider ses nogle meget moderne biler til trods for at 2Pac døde i 1996. Desuden er hans dødsscene optaget foran en bygning, der ikke var opført i 1996.

Citat

I filmen All Eyez On Me siger Tupac Shakur: "It’s real simple, you’re either with us or you’re against us" - enten er du med os, eller også er du imod os. Det viser med al tydelighed meget om det menneske, der kom fra et hårdt miljø.

All Eyez On Me, biografisk og dramatisk film

BLOCKBUSTER er en onlineforretning, der er fulgt med tiden, for nu skal du ikke ud af dit hjem for at kunne købe og leje fantastiske film som All Eyez On Me. Køb All Eyez On Me eller lej All Eyez On Me, mens du sidder hjemme i sofaen. Det er her, du kan se alle de gode film, når det regner og er rigtig koldt udenfor, og hvor du kan opleve en publikumsfavorit om et sammensat menneske, der kom fra nogle rigtig hårde kår.

Læs mere om All Eyez On Me
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 14 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer