Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Aldrig mere i morgen

1 timer 32 minutter
6.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Mirijana Jancovic: Robert nomineringen 2018
Handling:
Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald, mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En engel giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gårundt blandt sine efterladte. Thorvald indser hurtigt, at de ikke reagerer, helt som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn, Vincent, den unge kone og hans bitre ekskone.
Trailer:
Mirijana Jancovic: Robert nomineringen 2018

Filmen "Aldrig mere i morgen" er et inspirerende og dybtfyldt drama om kunstneren Thorvald, som dør efter et hjerteanfald. Men så vågner han op til synet af en engel, der tager ham med på en rørende rejse.

Filmen "Aldrig mere i morgen"

Denne film er et meget inspirerende drama om den kendte ældre kunstner Thorvald. Han er af den overbevisning, at han er uundværlig for folk omkring ham. Af denne grund er han både elsket og hadet af mange. Thorvald er gift med den unge Alice, der arbejder som sexolog, men tidligere var digter. Trods aldersforskellen og de komplikationer det kan give, har de fundet kærligheden med hjælp fra fælles interesser. Blandt andet kunsten. Da Thorvald uventet får et hjerteanfald og dør, er han ikke klar til at rejse fra denne verden. På hospitalet opsøges han af en engel. Denne engel tager ham med på en sidste rejse, hvor han i nogle dage går rundt blandt de efterladte, og oplever deres reaktioner på både hans liv og død. Thorvald ser hurtigt, at tingene ikke helt er, som han havde regnet med. Mulighederne er pludselig mange for de efterladte, og her oplever han, at han måske ikke er så uundværlig, som han troede. Thorvalds voksne søn Vincent har altid på en måde set op til sin far, men deres forhold har lidt meget under Thorvalds fravær i rollen som far. Hovedrollen Thorvald spilles af den folkekære skuespiller Erik Clausen, som også har instrueret denne film. Filmen er inspireret af egne oplevelser om begrebet døden. Tanker som han på grund af sin alder selv går med, og tanker som han mener vi alle burde overveje. Når først vi når til vores sidste dag, så ser vi aldrig mere i morgen.

Vidste du at?

Trivia

Denne film er instrueret af den folkekære skuespiller Erik Clausen, som også spiller hovedrollen. Filmen er inspireret af hans egne tanker om døden og tanker om, hvad vi kunne se tilbage på, inden vi dør. Han har altid lavet film set ud fra, hvor han selv er aldersmæssigt.

Trivia

Instruktørassistent og klipper på filmen er hans datter Louise Clausen. Hun instruerede de scener, hvor Erik Clausen selv var foran kameraet. Louise og Erik har arbejdet sammen på mange film og har et tæt bånd. - Derved kan dygtigheden og professionalismen mærkes.

Citat

"Det handler om at få mest muligt ud af livet, mens man lever det for en skønne dag, er det for sent." - citat: Erik Clausen. Dette citat lægger både op til handlingen i denne film, men er samtidig en god leveregel.

Aldrig mere i morgen - En dag er det for sent.

Køb Aldrig mere i morgen, eller lej Aldrig mere i morgen hos BLOCKBUSTER. En film, der handler om livets store tanker. Nåede jeg nu det, jeg ville? Gjorde jeg, som jeg havde planlagt? Er jeg tilfreds med, hvad jeg har udrettet? Huskede jeg de folk omkring mig? Instruktøren i denne film, vil sætte fokus på disse spørgsmål. Vi har kun et liv, og vi skal sørge for at leve det, mens vi har det. Pludselig en dag er det for sent, og den dag ved vi ikke, hvornår kommer.

Læs mere om Aldrig mere i morgen
Fra: Køb 49,-

Se også disse titler

En to tresomt
Køb 99,- Lej 39,-
Comeback
Køb 99,- Lej 29,-
Kollektivet
Køb 99,- Lej 29,-
Sommeren '92
Køb 49,- Lej 19,-
Gud taler ud
Køb 149,- Lej 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.0

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer