Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Abernes Planet: Opgøret

2 timer 15 minutter
7.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst. Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp mod sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller. Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre deres arters skæbne og planetens fremtid.
Trailer:

I filmen Abernes planet: Opgøret ser man, hvordan abernes leder Cæsar, må kæmpe sammen med sine artsfæller for at overleve. Fjenden er en Oberst med hans hær af mennesker, og deres hensigt er, at alle aberne skal dø.

Abernes planet: Opgøret omhandler Cæsar's kamp imod Obersten og hæren

I denne spændende film om Abernes planet: Opgøret, følger vi abernes leder Cæsar i hans kamp for at redde de andre aber. Det er nu 15 år siden, at virussen AL2-113 dræbte billioner af mennesker. Obersten J. Wesley McCulloch og hans hær har kun et mål, som er at få aberne udryddet en gang for alle. Det sørgelige sker, da Cæsar mister sin kone Cornelia og deres søn i et angreb ved et vandfald. Cæsar har flyttet sine aber til et mere sikkert opholdssted , mens krigen er i gang. Dog mister han mange af sine artsfæller. Obersten er en kynisk og koldblodig type, og hans soldater gør, hvad obersten befaler. Dog handler filmen også om mere end blot denne krig. Der er noget i Cæsars indre, der gør, at han prøver at bekæmpe sine instinkter til trods for krigen. En dag opsøger Cæsar Obersten alene for at få sat en ende på tingene. Her meddeler Cæsar, at han har hørt, at der er andre soldater på vej til planeten for at stoppe krigen. Det vidste Obersten tydeligvis intet om. Her i filmen ser man også udviklingen hos aberne, hvis sprogfærdigheder er blevet betydeligt bedre end i de foregående film. Imidlertid har Obersten indfanget en hel del aber, som hverken får vand eller mad, og er tvunget til at arbejde. Cæsar kommer derhen og forhandler med Obersten. Tæt på slutningen kommer det endelige opgør, og der kommer scener hvor man sikkert ikke kan holde tårerne tilbage.

Vidste du at?

Trivia

Da aben Maurice endelig fortæller Nova hendes ægte navn, er det med Charlton Heston's stemme, der spillede i den originale film Abernes Planet fra 1968. I filmen fra 2014 kunne Maurice med besvær kun sige et ord : "løb", men i denne film kan han tale engelsk i hele sætninger.

Goofs

I filmen ser man den voksne gorilla Luca riddende på en hest i galop. Dette er ikke muligt i virkeligheden, da en voksen gorilla vejer mellem 135 kilo og 180 kilo. Desuden ser man soldaterne stå i regnvejr, mens ingen af dem er våde.

Citat

Et stærk citat er da obersten siger: "Hele menneskets historie har bragt os til dette øjeblik, hvis vi taber, bliver det abernes planet". Et andet bemærkelsesværdigt øjeblik er da Cæsar opsøger obersten. Obersten siger:" Er du kommet for at rede dine aber? Cæsar siger : " Nej - jeg er kommet for dig"

Se filmen ABERNES PLANET: OPGØRET - og få en uforglemmelig oplevelse

Uanset om du har set de foregående film, så bliver du grebet af denne film, idet mange dyr også er truet på vores egen planet. Lej Abernes planet: Opgøret og få indsigt i hvad disse film handler om på mange niveauer. Hos Blockbuster kan du også finde de andre i serien, hvis du får smag på at følge med i alt, hvad de handler om. Har du ikke så tit tid til at se film så køb Abernes planet: Opgøret. På denne måde kan du med ro se den, når du får tid.

Læs mere om Abernes Planet: Opgøret
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 15 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Brugernes anmeldelser

  27/11/2017 : Anonym bruger
  15 minutter
  ...er alt vi kunne holde til. Brug dine penge og tid bedre.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer