Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

A Cure For Wellness

2 timer 21 minutter
6.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Den unge investeringsrådgiver Lockhart bliver sendt ud for at hente sin administrerende direktør hjem fra et afsidesliggende og mystisk kursted i Schweiz. I takt med at han begynder at afsløre stedets skrækindjagende hemmeligheder, bliver hans sunde fornuft sat på prøve. Da Lockhart kommer ud for en ulykke, der gør ham ude af stand til at forlade stedet, rammes han af de samme symptomer som alle andre indlagte.
Trailer:

A Cure For Wellness er et godt gys

Den amerikanske film fra 2016, A Cure For Wellness, er en virkelig skræmmende psykologisk gyser, som giver meget stof til eftertanke. Direktøren for et stort investeringsfirma er på et ophold på et sanatorium i de schweiziske alper. Herfra sender han et brev til sine medarbejdere, der er så underligt, at de får mistanke om, at det vist ikke er så sundt på det sted alligevel. Derfor beslutter de, at en af medarbejderne skal tage dertil for at få hentet chefen ud derfra. Som seer følger man så denne medarbejders møde med sanatoriet og skræmmes af alt det, han ser og oplever. Man ser, hvordan kursisterne bliver frataget deres sansers fulde brug og bliver manipuleret med. Filmen er vanvittig flot filmet, så selve scenarierne og det visuelle spil får understreget de gruopvækkende følelser, som personerne oplever, og seeren gribes af den troværdige stemning. Denne grufulde sanatoriegyser er genremæssigt i familie med for eksempel Gøgereden og Shutter Island. Altså tanken om at være spærret inde på en anstalt og langsomt blive frataget din personlighed og dine sansers fulde brug, mens nogle andre mennesker, som skulle forestille at have til formål at helbrede dig, har den totale magt over dig og dit sind og din krop. Er du til denne form for gyser, så vil du sætte stor pris på et godt og skræmmende gys i denne film.

Vidste du at?

Trivia

Selv om filmen skal forestille at foregå i Schweiz, så er den blevet indspillet i Tyskland. Den blev nemlig optaget på slottet, Hohenzollern, i Henchingen, som ligger i Tyskland. Under første verdenskrig var det et sanatorium for sårede soldater, hvor også Adolf Hitler var indlagt.

Goofs

Da hovedpersonen, Lockhart, tager sit ur på natbordet og kigger på det i et par sekunder, så tikker det. Uret er et Rolex, og Rolex-ure tikker ikke. I Schweiz har bilernes nummerplader kun tal og ikke bogstaver, som det ses i filmen.

Citat

Volmer: Do you know what the cure for the human condition is? Disease. Because that's the only way one could hope for a cure. Lockhart: I'm not a patient! Hannah: You told me one day I could leave. Lockhart: [brainwashed] Why would anybody want to leave?

Se A Cure For Wellness

Skal denne gysende film stå i din film-reol, så du kan se den igen og igen, eller har dy lyst til at leje den? Hos BLOCKBUSTER har du mulighed for begge dele. Her bestemmer du nemlig selv, om du vil eje eller leje dine film. Du betaler kun for det, du ser eller køber, og du bestemmer selv, hvor mange film, du lejer eller køber. Køb A Cure For Wellness eller lej A Cure For Wellness eller en af de andre mange film.

Du skal se A Cure For Wellness, hvis du holder af et godt gys, der er psykologisk og måske realistisk, og hvis du sætter pris på en tankevækkende sanatorie-gyser, der tilmed er en billedmæssig perle.

Læs mere om A Cure For Wellness
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 21 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer