Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

47 Meters Down

1 timer 26 minutter
5.7
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
To søstre, der er på ferie i Mexico, bliver fanget i et hajbur på havets bund med mindre end en times ilt tilbage og store hvidhajer cirkulerende omkring dem.
Trailer:

I filmen 47 Meters Down følger vi to søstre, der er på en drømmerejse til Mexico. Men deres nøje planlagte dykkerrejse udvikler sig snart til et mareridt af den værste slags.

Åndeløs spænding med 47 Meters Down

Var du vild med filmene Deep Blue Sea og Jaws, vil du elske den nye 47 Meters Down, der byder på både hajer og spænding. Filmen starter i ren idyl, da søstrene Lisa og Kate har planlagt en dykkerferie til Mexico, hvor de har planlagt at opfylde et af deres højeste ønsker, nemlig at dykke med hajer. Men sikkerhed frem for alt, så de skal være i et bur på sikker afstand af de farlige dræbere. Men uheldet er ude og skæbnen vil, at det kabel, hvor buret er fastgjort til båden knækker. Pludselig er de helt alene og på vej ned til bunden af havet. Panikken griber hurtigt de to søstre, for ikke alene er de på vej ned i havets dyb, de er også omgivet af hajer og deres luft er snart ved at være brugt op. Filmen er bygget meget fin op omkring plottet, hvor panik og paranoia tager et godt greb i nakken på de to søstre. Det store spørgsmål lurer hele tiden i baghovedet: kan de to søstre overhovedet klare sig ud af den umulige situation med livet i behold? Se den spændende og utroligt medrivende film og find ud af, om det er manglen på luft, de mange aggressive hajer eller paranoiaen over at være fanget på havets bund, der udgør den største fare.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at nogle kopier af filmen ved en fejl blev lækket tilbage i august 2016 under filmens oprindelige titel, som var "In the Deep". Det skete samtig med, at der blev forhandlet med et nyt filmselskab, der ville købe filmen.

Goofs

Hele filmen er bygget op omkring, hvor farligt det er, at være fanget 47 meter under havets overflade. Men de risici, der er listet op i filmen er stærkt overdrevede, når der er tale om to unge kvinder ved godt helbred.

Citat

Kaptajn Taylor: "Trust me, once you go down there you wouldn't wanna come back up again." Sammie: "Oh, it's like you're going to the zoo - except you're in the cage." Kate: "It's gonna be the best vacation ever." Lisa: "Does my butt at least look cute in this?"

Se filmen 47 Meters Down

Køb 47 Meters Down og se en film, der vil holde dig fast i åndeløs spænding. Hvis du var vild med film som Deep Blue Sea, vil du blive begejstret over denne spændende hajfilm. Hos BLOCKBUSTER er der ikke noget månedligt abonnement, du betaler kun for de film og serier, som du ønsker at se. Valget er helt op til dig, om du ønsker at købe eller leje dine yndlingsfilm. Så køb eller lej 47 Meters Down hos os allerede i dag.

Læs mere om 47 Meters Down
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 26 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Brugernes anmeldelser

  19/12/2017 : Jesper Laursen
  Skodfilm
  Uden nogen som helst form for spænding. Ser hellere Sharknode. Spild af penge.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer