Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

37

1 timer 19 minutter
3.9
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
37 er løst baseret på historien om drabet på amerikanske Kitty Genovese i 1964. Tidligt om morgenen blev Kitty stukket ned og voldtaget, mens 37 af hendes naboer var vidner uden at gribe ind eller ringe til politiet. Historien udfoldes i og omkring det boligkompleks i Queens, hvor Kitty boede og blev myrdet, og den fortælles gennem nogle af husets beboere via forskellige nedslag i dagen og den nat, hvor drabet fandt sted. Almindelige scener fra hverdagslivet væves ud og ind af hinanden og sammen med de eksistentielle kriser, de respektive karakterer gennemlever, mens Kitty kæmper højlydt og indædt for sit liv udenfor. Men hvad førte til denne kollektive fralæggelse af ansvar? Hvorfor denne passivitet? 37 er danske Puk Grastens debut som instruktør.
Trailer:

I 37 følger vi den utrolige historie, bygget på virkelige hændelser, om den unge, smukke Kitty, der brutalt myrdes og voldtages lige ude foran sit eget hjem. Adskillelige naboer og venner overværer hændelsen, men ingen hjælper den stakkels kvinde. De eneste der vil hjælpe hende, får ikke lov. En film bygget på autentiske hændelser, der rystede hele USA og stadig snakkes om den dag i dag.

37 - et drama du sent vil glemme

Året er 1964. I den lille bydel Kew Gardens i New York City bor en masse helt almindelige mennesker fra den klassiske amerikanske middelklasse. Naboskabet virker ved første øjekast godt; her er folk rare og venlige, og alle kommer hinanden ved. Men under overfladen ulmer en ligegyldighed og en laden-stå-til, eller måske en overdreven politisk korrekthed, der for en af beboerne får fatale konsekvenser! Unge og smukke Kitty Genovese bliver brutalt voldtaget og myrdet lige uden for sit hjem. Hun skriger om hjælp, og ikke mindre end syvogtredive af hendes naboer overværer den skrækkelige hændelse. Men INGEN kommer hende til hjælp, heller ingen ringer til politiet, og derefter bliver livet aldrig det samme i det lille, trygge samfund. Dette nervepirrende drama vil få dig til at sidde helt ude på stolekanten, både af nervøsitet og frustration, men også med et brændende ønske om at nogen dog vil gøre noget for at redde stakkels Kitty. Der er mange stærke og barske scener i dette intense drama, der viser noget essentielt om menneskets sande natur. Vi er vidne til en kollektiv passivitet og en ansvarsfralæggelse fra samtlige naboer, som er utrolig svær at sætte sig ind i. 37 er bygget på en autentisk historie, hvilket kun gør filmen endnu mere intens og uforglemmelig. Det er op til tilskueren selv at prøve at forstå, hvordan det kunne gå så galt. Og lige præcis derfor kommer filmen virkelig ind under huden på alle, der ser den. En historie om en af de mest tragiske sager i USA, der stadig den dag i dag spøger hos befolkningen, og som med sikkerhed aldrig bliver glemt.

Vidste du at?

Trivia

Denne film er bygget på virkelige hændelser. Filmen er instrueret af danske Puk Grasten, datter af filmproducent Regner Grasten. 37 er hendes første spillefilm som instruktør, baseret på en kortfilm af samme navn, som hun var manuskriptforfatter på i 2013.

Citat

"In 1964, Kitty Genovese was raped and stabbet to death outside of her home in Queens, NY. 37 people saw the murder but failed to call the police."Joyce Smith: "She's out there - she needs me!"Archibald Smith: "Do not get involved!"

37 - En barsk film om menneskets sande natur

Gør dig klar til et medrivende drama! 37 vil efterlade dig med følelsen af magtesløshed - hvorfor var der ingen, der hjalp Kitty? Efter at have set denne utrolige film, vil du måske bedre forstå det. Her hos Blockbuster.dk betaler du kun for det, du vil have. Du behøver intet abonnement, men kan altid se de nyeste premierefilm til en god pris. Køb 37 i dag, og lad det intense drama blive en af dine favoritfilm. Er du i humør til en helt særlig film i en genre man ikke ser mange af? Lej 37 nu, hvis du har lyst til at se en spændende film med en autentisk historie.

Læs mere om 37
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 19 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Wolf Totem
  Køb 69,- Lej 19,-
  Paterson
  Køb 69,- Lej 19,-
  Raw Raw
  Raw
  Køb 149,- Lej 39,-
  High-Rise
  Køb 99,- Lej 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 3.9

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer