Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

3 ting

1 timer 29 minutter
5.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Gallapremiere: Nikolaj Coster Waldau, Birgitte Hjort Sørenden
Handling:
Den højtbegavede sprængstofekspert Mikael har sammen med en gruppe serbiske kriminelle stjålet 60 millioner kroner. I sidste time prøver han at redde sit liv og skabe sig en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram. Han skal opholde sig på et hotel, indtil retssagen starter, og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn - at PET tilvejebringer en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en bestemt kasse fra et opbevaringslager, og at han kan modtage en bestilling på to gange takeaway-butter chicken fra et spisested i Valby.
Trailer:
Gallapremiere: Nikolaj Coster Waldau, Birgitte Hjort Sørenden

Du skal se filmen, 3 ting, hvis du godt kan lide en god dansk krimi-thriller, som har et godt plot, gode skuespillerpræstationer og lige dele spænding og god dansk humor.

3 ting, en ny dansk spændingsfilm.

3 ting er en dansk spændingsfilm fra 2017. Filmen har Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen og blandt andre Birgitte Hjort Sørensen på rollelisten. Nikolaj Coster-Waldau spiller en sprængstofekspert, Mikael, som bliver involveret i et røveri af 60 millioner kroner. Ved røveriet bliver en betjent skudt og dræbt, og Mikael forsøger at redde sig selv ved at angive de andre kriminelle, som var med til at begå røveriet. Da han er det eneste vidne i sagen, mener han, at han har gode kort på hånden. Han stiller krav om tre ting (heraf titlen), som han ønsker til gengæld for sine oplysninger. De tre krav er, at efterretningstjenesten finder en pige ved navn Camilla, at han får bragt en kasse med nogle minder fra sin fortid og at de bringer ham to gange butterchicken fra den lokale i Valby. Men i det efterfølgende døgn op til retssagen ændrer alt sig, og tingene udvikler sig helt ude af kontrol. Filmen handler om det hårde miljø blandt kriminelle, men har bestemt også plads til noget humor. Instruktøren, Jens Dahl, skrev også manuskriptet til filmen, Pusher, fra 1996. Genremæssigt ligger denne film et sted mellem drama og thriller, så er det lige dig, så bliver du absolut ikke skuffet, hvis du sætter dig for at nyde denne danske spændingsfilm, der er både spændende, nervepirrende, godt skruet sammen og af og til morsom.

Vidste du at?

Trivia

Det er ikke muligt at finde disse trivia om danske film, derfor kan jeg ikke skrive noget i dette felt. Det er ikke muligt at finde disse trivia om danske film, derfor kan jeg ikke skrive noget i dette felt.

Goofs

Det er heller ikke muligt at finde nogen goofs om danske film. Derfor kan jeg ikke skrive noget i dette felt. Det er heller ikke muligt at finde nogen goofs om danske film. Derfor kan jeg ikke skrive noget i dette felt.

Citat

"Du er blevet større." "Jeg er kommet til at træne lidt." "Ja, der er vel ikke så meget andet at lave, når man sidder i spjældet." "Hvordan går det?" "Jeg er blevet gift." "Med Adam, som er pilot i SAS, så vi rejser ret meget."

3 ting - ny, dansk spændingsfilm

Vil du gerne se filmen, 3 ting, så kan du gøre det på to måder. Du kan enten leje eller købe den hos BLOCKBUSTER. Køb 3 ting eller lej 3 ting, du bestemmer selv, om du vil eje eller leje denne skønne danske spændingsfilm. Uanset, hvad du vælger, så skal du bare sætte dig godt til rette og nyde filmen uden at tænke mere på det økonomiske. For du betaler kun for det, du bestiller, og bliver ikke hængt op på nogen form for afgift eller abonnement.

Læs mere om 3 ting
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 29 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Underverden
  Køb 99,- Lej 29,-
  Crossing Point
  Køb 69,- Lej 19,-
  Crushed
  Køb 69,- Lej 19,-
  Prisoner X
  Køb 99,- Lej 39,-
  The Exception
  Køb 99,- Lej 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer