Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

24 timer

Sæson 8
48 afsnit
Ned til: Køb 129,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

Handling:
I løbet af ottende døgn kæmper Bauer mod tiden for at forhindre mordet på en mellemøstlig leder, som er på en afgørende, fredsskabende mission. I mellemtiden bliver en terrortrussel mod New York City forstærket, og der bygges op til et eksplosivt klimaks.
Ned til: Køb 129,-

Pris som konfigureret: 129 ,-

1: Day 8: 4:00 p.m.-5:00 p.m.

Sæson 8 finder sted i New York City i skyggen af Frihedsgudinden og FNs hovedkvarter. CTU er blevet opgraderet og ledes af den knivskarpe Brian Hastings.

2: Day 8: 5:00 p.m.-6:00 p.m.

Det kommer frem, at en person, som er tæt på præsident Hassan, vil forsøge at myrde ham. CTU New York har fundet en mistænkt, men Chloe forsøger at overbevise Jack Bauer om, at det er den forkerte person.

3: Day 8: 6:00 p.m.-7:00 p.m.

Mens CTU afhører Meredith Reed, følger Jack en anden ledetråd med hjælp fra Chloe. Da Davros kontakter præsident Hassans bror Farhad, bliver det tydeligt, at han har været indblandet.

4: Day 8: 7:00 p.m.-8:00 p.m.

Cole jagter Davros, mens Dana får stadigt vanskeligere ved at skjule sin mystiske fortid. Hassan afslører en forbindelse mellem attentatforsøget og de spor af uran, som blev fundet på Davros tøj.

5: Day 8: 8:00 p.m.-9:00 p.m.

Josef forsøger at redde sin lillebror Olegs liv. Ziya, der er oprevet over at have mistet sin tommelfinger, fører modvilligt Renee til Vladimir. Men lederens mænd har andre planer.

6: Day 8: 9:00 p.m.-10:00 p.m.

Præsident Hassans forsøg på at knuse alle modstandere giver anledning til bekymring hos præsident Taylor og i FN. Renee får planen om at købe uran tilbage på sporet, men Vladimir stiller et krav.

7: Day 8: 10:00 p.m.-11:00 p.m.

Jack forsøger at trække Renee ud af en undercoveroperation med Vladimir, men Renee forsikrer ham om, at hun kan fuldføre operationen. Præsident Taylor forsøger at få svar fra præsident Hassan, som stadig fører personlig krig mod sine modstandere.

8: Day 8: 11:00 p.m.-12:00 a.m.

Jack forsøger at overbevise Sergei om, at han er villig til at indgå en aftale med ham mod, at han får uranet. Dana bliver afpresset af Kevin Wade og hans partner.

9: Day 8: 12:00 a.m.-1:00 a.m.

Farhad og Josef forbereder sig på at fuldføre uranhandlen, mens Sergei forsøger at forhindre den. Rob Weiss foreslår Brian Hastings, at Renee bør holdes ansvarlig for at terroristerne fik fat på våbnene.

10: Day 8: 1:00 a.m.-2:00 a.m.

Jack forbereder sig på at tage til det sidste sted, hvor man ved, Farhad har opholdt sig, for at redde ham og forhindre et terrorangreb mod New York.

11: Day 8: 2:00 a.m.-3:00 a.m.

Jack arbejder på at løse den farlige situation, der er opstået, fordi Marcos har isoleret sig selv i trykkammeret. Samtidig forklarer terroristerne Marcos, hvordan han manuelt kan udløse bomben.

12: Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m.

Jack Bauer og Cole Ortiz opsporer Tarin Faroush, som har kidnappet Kayla Hassan. En betjent ankommer til CTU for at afhøre Dana om Kevin Wade.

13: Day 8: 4:00 a.m.-5:00 a.m.

Jack og Cole bliver angrebet af terrorister og forsøger at slippe væk. Alle CTU´s elektroniske systemer går ned, og NSA sender et team til CTU for at hjælpe med at genoprette dem, men Chloe har en bedre ide.

14: Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m.

Da truslen om at der vil blive sprængt en beskidt bombe intensiveres, går Jack i spidsen for et sikkerhedsmandskab, som skal bringe præsident Hassan og hans familie i sikkerhed.

15: Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m.

Præsident Hassan træffer en drastisk beslutning, som ikke kun vil påvirke hans familie men hele verden. Jack forsøger at stoppe Tarin Faroush, før han kan give Hassan videre til terroristerne.

16: Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m.

Da hun bliver opdaget, går Dana Walsh med til at oplyse om præsident Hassans opholdssted, mod at hun ikke vil blive retsforfulgt og på betingelse af, at Jack Bauer leder angrebsteamet.

17: Day 8: 8:00 a.m.-9:00 a.m.

Efter at det ikke lykkedes Jack og Renee at redde Hassan i tide, foreslår Ethan præsident Taylor at få den tidligere præsident Charles Logan til at cementere fredsaftalen med russerne. Jack og Renee bekræfter deres romantiske følelser for hinanden.

18: Day 8: 9:00 a.m.-10:00 a.m.

Efter Renees død leder Jack efter oplysninger om den russiske mafia i håbet om at kunne finde frem til hendes morder. Logans snak med russerne har fået dem tilbage til forhandlingsbordet.

19: Day 8: 10:00 a.m.-11:00 a.m.

"Jack forsøger at flygte fra sit ""lockdown"", mens hans mangeårige ven, Chloe, forfølger ham. Logan beviser, at han aldrig løber tør for umoralske ideer og fortsætter med at have en stor indflydelse på præsidenten."

20: Day 8: 11:00 a.m.-12:00 p.m.

Jack får Coles hjælp til at opspore Dana Walsh, og fredsforhandlingerne fortsætter med Dalia Hassan i sin afdøde mands sted.

21: Day 8: 12:00 p.m.-1:00 p.m.

Jack kontakter journalisten Meredith Reed og tilbyder hende den sande historie om sin elsker, præsident Hassans død. Pillard og russerne opfanger denne kommunikation med CTUs ressourcer og forsøger at lokke dem i et bagholdsangreb.

22: Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m.

Præsident Taylor gør sig klar til at skrive under på fredsaftalen, men Jacks mission for at opnå retfærdighed gør hendes liv vanskeligt. Samtidig møder præsident Logan en formidabel fjende.

23: Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m.

Præsident Taylor koncentrerer sig udelukkende om at få underskrevet fredsaftalen, og Jack må endnu engang tage sagen i egen hånd.

24: Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m.

I sæsonfinalen tilbyder Chloe Jack et drastisk alternativ til hans hævngerrige attentatplan. Det er snart tid til at skrive under på fredsaftalen, men præsident Taylor fortryder de midler, hun har måttet tage i brug for at nå så langt.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer