Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

24: Legacy

Sæson 1
12 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Uret tikker endnu en gang i denne spin-off af den Emmy Award-vindende serie 24 timer. 24: Legacy fortæller en adrenalinpumpende kamp mod uret for at stoppe et ødelæggende terrorangreb på amerikansk jord - stadig i samme realtids format, der har været definerende for denne spændingsserie.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: 12:00 p.m.-1:00 p.m.

Efter nogle har forsøgt at gøre en ende på den amerikanske sergent Eric Carters liv, efter hans hjemkomst fra en mission ud for at dræbe terroristlederen Bin Khalid, finder han ud af, at han og hans kolleger fra Rangers teamets identitet er blevet kompromitteret.

2: 1:00 p.m.-2:00 p.m.

Da Ben Grimes forlanger penge i bytte for listen, han fik fat i fra en sikkerhedsboks i Khalids ejendele, må Carter vende tilbage til sine rødder, for at hjælp til at skaffe pengene.

3: 2:00 p.m.-3:00 p.m.

Efter Carter undslipper fra politiet varetægt, må han sætte sin lid til CTU, da han planlægger at mødes med Grimes for at lave overleveringen. I mellemtiden forsøger Rebecca og Donovan at isolere lækagen, og Amira og Harris håndterer et lille problem i deres plan.

4: 3:00 p.m.-4:00 p.m.

Grimes kommer til Carter med oplysninger, der kan føre dem til terroristerne. I mellemtiden bliver Nilaa afsondret og afhørt af Rebecca.

5: 4:00 p.m.-5:00 p.m.

Carter og Grimes forsøger at indgå en aftale med lederen af en smuglerring, for at finde frem til placeringen af de terrorister, smuglerne har ageret for. I mellemtiden får Amira og Khasan besøg af en uventet gæst.

6: 5:00 p.m.-6:00 p.m.

En ledetråd tager Carter og CTU tættere på fjenden. Samtidig står Amira ved en skillevej, da hendes plan nærmer sig sin afslutning.

7: 6:00 p.m.-7:00 p.m.

Carter søger hjælp hos Andy, for at få afgørende beviser tilbage i deres besiddelse. I mellemtiden modtager Rebecca et opkald af nogen udefra, da CTU's regelmæssige forhørsteknikker fører dem i en blindgyde.

8: 7:00 p.m.-8:00 p.m.

Mullins og CTU forsøger at finde Carter, mens Andy er tvunget til at gøre noget, som han ikke har lyst til.

9: 8:00 p.m.-9:00 p.m.

En trussel tvinger CTU til at låse dørene og opretholde isolation. Samtidig befinder Carter sig en presset situation og Donovan beder Rebecca om hjælp, da han står over for en stor beslutning i sin kampagne.

10: 9:00 p.m.-10:00 p.m.

Rebeccas privatliv og arbejdsliv kolliderer, da hun får et opkald, som tvinger hende til at træffe en vigtig beslutning. Samtidig konfronterer Nicole Carter om hans engagement i deres forhold og hans fremtid hos CTU.

11: 10:00 p.m.-11:00 p.m.

Andy afdækker vigtige oplysninger om en højtstående embedsmand i regeringen, hvilket fører Carter og Donovan sammen for at finde ud af mere.

12: 11:00 p.m.-12:00 a.m.

*SÆSONAFSLUTNING* Rebeccas aftale om at redde Donovan går ikke som planlagt. I mellemtiden må CTU sætte sin lid til, at Carter går ud i felten og ordner en vigtig udveksling.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer