Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

2 Broke Girls

Sæson 4
44 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
BFFs Max og Caroline må finde nye veje for at holde deres cupcake-forretning i live. Nye ekstrajobs i en raffineret restaurant på Manhattan giver dem flere penge mellem hænderne samt mulighed for nye venner… og forbindelser! Men uanset hvor flade de to piger er, er diner-vennerne parate til at give en hjælpende hånd og fyre vittigheder af.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: And the Reality Problem

I den fjerde sæsonpremiere bliver Max og Caroline kontaktet i fobindelse med filmningen af en episode af reality showet 'The Kardashians'. Kim Kardashian West er gæstestjerne.

2: And the DJ Face

Max bliver flov, da hun opdager, at Sebastian, - den hotte fyr hun har tilbragt tid med, - er DJ - i en købmandsbutik!

3: And the Childhood Not Included

Max modtager en sentimental gave fra sin mor, og Caroline mister ved et uheld Hans dyre fisk.

4: And the Old Bike Yarn

Caroline tager en forladt cykel for at starte en leveringsservice for deres cupcake forretning, men opdager, at Max aldrig har lært at cykle.

5: And the Brand Job

Max og Carolines partnerskab - og venskab - bliver næsten revet fra hinanden, da Caroline slæber Max til et seminar for at hjælpe med at 'brande' deres cupcake forretning.

6: And the Model Apartment

Max og Caroline lejer deres lejlighed ud til en gruppe af Victorias Secret supermodeller, hvor de hævder, den tilbyder en autentisk Williamsburg oplevelse.

7: And a Loan for Christmas

Max og Caroline tager et banklån til at masseproducere deres cupcake T-shirts for at sælge dem til high-end butikker.

8: And the Fun Factory

Max og Caroline udvælger en fabrik til at producere deres cupcake T-shirts, men bliver mistænksomme over for arbejdsforholdene på fabrikken efter at have mødt de overdrevent entusiastiske medarbejdere.

9: And the Past and the Furious

Caroline bliver chokeret, da hun modtager en Lamborghini til hendes fødselsdag, som hendes far bestilte til hende fire år siden. I mellemtiden har Oleg planlagt noget særligt for Sophie.

10: And the Move-In Meltdown

Max, Caroline, Earl og Han hjælper Oleg med at flytte ind Sophies lejlighed - indtil hun begynder at afvise alle hans ting.

11: And the Crime Ring

Max og Caroline bliver arresteret for at bryde ind i en sød fyrs lejlighed, da de vil inddrive ringene Caroline glemte efter hun tilbragte natten der.

12: And the Knock Off Knockout

Max og Caroline ender i en juridisk kamp med to teenagere, der har lavet en kopi af deres cupcake T-shirts og sælger dem.

13: And the Great Unwashed

Max og Caroline finder ud af, at en af deres diner kunder faktisk er en succesfuld fotograf, der har haft en hemmelig agenda.

14: And the Cupcake Captives

Sophies polterabend bliver afbrudt af en gidselssituation. Max og Carolines cupcake virksomhed får uønsket opmærksomhed, da en lejer bliver anholdt iført deres virksomheds skjorte.

15: And the Fat Cat

En smuk forretningsmand, Owen, afleverer Max og Carolines forsvundne kat, Nancy, der kommer hjem med en stor overraskelse i bagagen.

16: And the Zero Tolerance

Max og Caroline tager endnu et job som henholdsvis konditor og værtinde på en chic, high-end restaurant i et forsøg på at betale deres banklån af.

17: And the High Hook-up

"Max gå efter Nashit, en smuk ny tjener på The High, på trods af den ""ingen dating med kolleger"" regel Joe, restaurantens ejer har."

18: And the Taste Test

Da Sophie tager Max og Caroline på shoppingtur efter deres brudepigekjoler, får pigerne hjælp fra diner banden til at skjule de grimmeste af dem.

19: And the Look of the Irish

Max og Caroline forsøger at kapitalisere på Nashs gode udseende ved at få ham til at arbejde som model. Sophie og Oleg forsøger at holde cølibat før deres bryllup.

20: And the Minor Problem

Max og Carolines forsøg på at 'breake' Nash i modelverden får ufrivilligt en ende, da hans mor kommer på besøg fra Irland for at hente sin søn hjem.

21: And the Grate Expectations

Max og Caroline hjælper med at lancere den nye gren af The High i JFK lufthavn, og Sophie opdager, at Oleg kan have haft en bagtanke med at ville gifte sig med hende.

22: And the Disappointing Unit

I fjerde sæsonfinale får Max og Caroline den opgave at hente Sophies brudekjole fra tolden og transportere den sikkert til kirken i tide til hendes store bryllup.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer