Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

12 Monkeys

Sæson 2
13 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Mens Cole og Ramse er på flugt fra De 12 Abers Hær, reparerer de deres forliste venskab. Imens i 2043 befinder Railly og Jones sig i en usikker fremtid, mens Deacon og De Tolv kontrollerer tidsanlægget.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Year of the Monkey

Mens Cole og Ramse er på flugt fra De 12 Abers Hær, reparerer de deres forliste venskab. Imens i 2043 befinder Railly og Jones sig i en usikker fremtid, mens Deacon og De Tolv kontrollerer tidsanlægget.

2: Primary

Da et forsøg på at udslette virussen ændrer fremtiden, strander Cole i 2016 med en ustabil Jennifer Goines, som muligvis er afgørende for hans hjemrejse.

3: One Hundred Years

På trods af tiltagende spændinger mellem dem tager Cole og Cassie på deres første tidsrejsemission sammen, hvor de spaltes til New York midt under anden verdenskrig.

4: Emergence

Da Cole og Cassie strander i 1944, må Jones henvende sig til de, hun stoler mindst på, for at få dem hjem: Ramse. For ham vil missionen være en chance for at gøre bod efter hans synder. Men kan han reparere det ødelagte forhold mellem Cole og Cassie?

5: Bodies of Water

I nutiden er Cassie og Jennifer Goines på flugt fra De 12 Abers Hær i et desperat forsøg på at opklare den næste del af sammensværgelsen. Imens i 2044 optrappes Cole og Ramses konflikt med Deacon.

6: Immortal

Coles partnerskab med Ramse sættes på en prøve, da de rejser til New York i 1970'erne for at forhindre De 12 i at myrde en forstyrret Vietnam-veteran med en forbindelse til Vidnet.

7: Meltdown

Cole står ansigt til ansigt med Vidnet, fantomet bag De 12 Abers Hær, mens Cassies hallucinationer udvikler sig på skræmmende vis.

8: Lullaby

Efter den tragiske nedsmeltning får Jones den nedslående indsigt, at menneskehedens sande fjende er selve tidsrejsen.

9: Hyena

I 2016 har Jennifer Goines taget sine kræfter i egne hænder og dannet Hyænerne, en gruppe vanvittige landsfæller, for at bekæmpe De 12 Abers organisation. Med Coles hjælp opdager de, at De 12 Aber har lagt en sindrig plan for at genanskaffe sig virusset.

10: Fatherland

Coles loyalitet kommer på en prøve, da Ramse og Railly agerer på egen hånd og tager på en ikke-godkendt mission til Østberlin i 1961, hvor de håber at finde en skrupelløs, tysk læge, der ved, hvor Vidnet opholder sig, så de kan dræbe ham.

11: Resurrection

Tidsanlægget er på kanten af tilintetgørelse, og Cole og Jones befinder sig midt i et kupforsøg. Et voldeligt sammenstød ender med en uventet tragedie, og Cole sendes tilbage til 1957 i sidste forsøg på redde menneskeheden.

12: Blood Washed Away

Cole og Railly forsøger at stoppe det sidste paradoks i fortiden, mens Ramse, Jennifer og Deacon kæmper med at overleve dommedag i et sidste forsøg på at finde Vidnet.

13: Memory of Tomorrow

Cole og Railly har fundet sig til rette med livet i fortiden. Men da en mystisk kvinde med apokalyptiske fremtidsvisioner fortæller Cole, at det ikke er ovre, må han gøre det utænkelige for at redde verden ? og den kvinde, han elsker.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer