Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

11.22.63

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Den 22. november 1963 lød der tre skud i Dallas: præsident Kennedy var blevet myrdet og verden blev forandret. Hvad hvis man kunne ændre det? Baseret på den populære roman af Stephen King er 11.22.63 en episk spændingsserie fra J.J. Abrams Bad Robot Prods. James Franco spiller hovedrollen som Jake Epping, en gymnasielærer, som tilskyndet af sin aldrende ven rejser tilbage i tiden for at forhindre mordet på præsident John F. Kennedy. Serien kigger på de mørke sider af den amerikanske drøm, og seerne tages med på en rejse til Texas i 1960'erne, hvor Jake undersøger de mystiske omstændigheder omkring den formodede revolvermand Lee Harvey Oswald samt hans familie og bekendte.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 149,-

  Pris som konfigureret: 149 ,-

  1: The Rabbit Hole

  High school lærereren Jake Epping bliver kontaktet af sin ven, Al, som har adgang til en portal, der transporterer brugerne af den til år 1960, hvor Al foreslår, at Jake kan afværge mordet på John F. Kennedy.

  2: The Kill Floor

  I et forsøg på at agere og rent faktisk at gøre en forskel, forbliver Jake i Holden, hvor han forsøger at forhindre Harry Dunnings far fra at gøre det utænkelige. Men fortiden har andre ideer.

  3: Other Voices, Other Rooms

  Jake påbegynder et usandsynligt venskab med Bill, og makkerparret rejser til Dallas, hvor Jake begynder at leve et dobbeltliv, og hvor de begge begynder at spore Lee Harvey Oswald.

  4: The Eyes of Texas

  Jake finder, at man stiller spørgsmålstegn ved hans akkreditiver, før han og Bill opfanger en samtale mellem George og Oswald, hvilket fører til uventede problemer. I mellemtiden dukker Sadies mand uventet op.

  5: The Truth

  Mens spørgsmålene om Jake hober sig op, begynder hans dobbeltliv at smuldre. Fortiden forstyrrer de planer Jake og Bill har for Oswald.

  6: Happy Birthday, Lee Harvey Oswald

  Mens mordatoen nærmer sig, forfærdes Jake over at lære, hvorn involveret Bill er blevet med Oswald, og må tage drastiske skridt, mens fortiden fortsætter med at konspirere mod Jake.

  7: Soldier Boy

  Da han ikke kan huske sin mission, søger Jake Bill for hjælp med uventede resultater. Sadie forsøger at genopfriske Jakes hukommelse.

  8: The Day in Question

  Fortiden gør alt for at forhindre, at Jake ændrer begivenhederne den 22. november 1963 og redder præsidenten, med sit eget liv som indsats.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer