Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

100 Code

Sæson 1
24 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
New York. Stockholm. I løbet af de seneste 12 måneder er ligene af unge, blonde og blåøjede kvinder dukket op på en mark med asphodelus-blomster. Gennem en særlig dispensation fra politiet i New York får Tommy Conley lov til at tage til Stockholm for at observere og agere rådgiver for det svenske politi.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Pilot

I løbet af de sidste 16 måneder er unge, blonde, blåøjede kvinder blevet fundet døde og begravede på en mark.

2: Flowers in Hell

Conley dedikere hvert et vågent minut på at holde morderen fra at finde sine ofre. Med hjælp fra Eklunds hold, skygger han de to hovedmistænkte, en professor og en tandlæge.

3: Down the Rabbit Hole

Holdet og Stockholm PD eftersøger hospitalet og omegnen for at finde tandlægen, som er flygtet. Chancen for at der dukker flere ofre op, piner Eklund og Conley.

4: My Only Friend

Med hjælp fra en computer hacker, prøver Conley og Ecklund at få styr på bevismaterialet. De finder hurtigt et spor på nettet, en person med initialerne ?LH?, er i færd med at rekruttere mordere på nettet.

5: The First Blush

Efterforskningen på copycat morderen giver pote, holdet finder endnu en forbindelse til LH på internetsiden Temptations. Imens forsøger LH at rekrutterer Andrej.

6: There Are No Heroes

Conleys fortid haler ind på ham, Eklund tager sig af en tidligere partner og ven. Imens fortsætter Fridas jagt på at dræbe truckere.

7: The Cop That Hugs

Martin Lindstrøm, en frustreret tidligere politibetjent, der blev uretfærdigt fyret, er ude efter hævn. Han går amok og dræber tilfældige politibetjente, blandt andet Andersson, en fra Eklunds hold.

8: Nobody Sleeps

Phillie og holder laver en falsk profil på Temptations hjemmesiden, for at lokke LH til at tage kontakt og videregive oplysninger.

9: The Deep Heart's Core

Med sin falske profil på Temptations, formår Phille at lokke LH frem. Politiet finder liget af en ung kvinde ved navn Sofia, hendes far fører dem til en flygtning ved navn Amir.

10: Secrets

Under efterforskningen af Sofias mord, finder politiet en plastic beholder med blodpletter på. Göran invitere Hanna på weekend på landet.

11: Still Living After All

Conley for en åbenbarring, det slår ham at billederne han så i Forsbergs lejlighed, ligner de billeder der hænger i Andrejs kahyt.

12: Everytime You Think You're Winning

Conley prioritere sin partners liv over anholdelsen af Forsberg, da Conley hopper i vandet for at redde Eklunds liv. Asha er blevet arresteret, og bliver forhørt af Eklund og Conley.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer